Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Profesioniștii umorului cu banii argeșenilor pe mână: fac proiecte pe datorie și...

Profesioniștii umorului cu banii argeșenilor pe mână: fac proiecte pe datorie și nu-și cunosc locul la ședința Consiliului Județean

pub@stiridepitesti

Luni a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, tema fiind bugetul pe 2020. Ședința a deputat cu depunerea jurământului unui nou consilier din partea USR, Stelian Stana, care i-a luat locul lui Adrian Cîrstea ce a plecat la Ministerul Transporturilor. Intrat, probabil, pentru prima dată într-o sală de ședințe importante, Stana și-a găsit cu greu locul. După ce a depus jurământul, acesta a dorit să se așeze pe un anumit scaun, moment în care vicepreședintele CJ, Adrian Bughiu, i-a indicat secțiunea grupului USR. Derutat, acesta a vrut să părăsească sala definitv. Ce să se mai încurce printre atâtea scaune… Prezența de spirit a președintelui CJ, Ion Mînzînă, a făcut ca noul consilier să nu rateze prima lui ședință. „Ce faceți? Acum plecați?”
Dar, bâlbâiala noului consilier poate fi scuzabilă prin lipsa de experință în participarea la diferite consilii. Impardonabilă este, insă, lipsa de noțiuni administrative elementare ale consilierului județean PNL, Florentin Popa. Acesta a luat cuvântul propunând introducerea unor amendamente pe ordinea de zi, că mai vedem noi dacă sunt bani pentru ele. ”Domnule președinte, haideți să băgăm și aceste amendamente în buget și vedem la rectificare dacă sunt bani.”, a uimit asistența cel care este, printre altele, și liderul grupului consilierilor liberali. Mai mult, Florentin Popa, este președinte CA al SMART – Societatea pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport. Printre alte realizări profesionale ale actualului consilier județean, se numără calitatea de președinte al unui consiliu al părinților de la liceul Vedea și deținerea unui butic cu de toate în aceeași localitate.

Exit mobile version