Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica 12 milioane de lei alocate din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru...

12 milioane de lei alocate din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru Câmpulung. Prefectul a participat la votarea bugetului

pub@stiridepitesti

Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, a avut ieri o vizită de lucru în municipiul Câmpulung. Prefectul a participat la votarea bugetului, unde au fost alocate 12 milioane de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului.

„În cadrul acestei deplasări, prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, a fost la Colegiul Național Pedagogic „Carol I” din Câmpulung, alături de primarul municipiului, Elena Lasconi. Aici s-a întâlnit cu directorul, prof. Gheorghe Radu și cu directorul adjunct, prof. Sebastian Cealîcu. Aceștia i-au prezentat proiectele pe care doresc să le realizeze din fondurile naționale.

De asemenea, prefectul a participat la votarea bugetului Municipiului Câmpulung, unde au fost alocate 12 milioane de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului. Cele mai importante trei proiecte de cultură și infrastructură sunt Bulevardul Pardon, o parte din strada Drăcești și transformarea municipiului Câmpulung în Capitala Scrisului Românesc. Pe lângă acestea, Guvernul României va finanța reabilitarea Pieței Centrale Câmpulung prin Compania Națională de Investiții. Totodată, planurile de viitor privesc și finanțarea construirii unei creșe.

Scopul acestor proiecte este acela de a dezvolta Municipiul Câmpulung și de a crea beneficii pentru câmpulungeni. Prefectul Emilia Mateescu se declară încrezătoare că aceste proiecte vor transforma municipiul într-o zonă culturală de referință pentru județul Argeș și pentru România”, informează Cancelaria Prefectului Județului Argeș.

Exit mobile version