Joi după amiază, in cadrul ședinței Consiliului Local Pitesti, a fost aprobat bugetul municipiului. Acestea sunt proiectele propuse:

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului al Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Administraţiei Domeniului Public Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Filarmonicii Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Centrului Cultural Piteşti pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Fotbal Club Argeș pe anul 2021.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Societății SALPITFLOR GREEN S.A. pe anul 2021. 14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Societății Publitrans 2000 S.A.

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Societății Salubritate 2000 S.A.