Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Micuții pacienți de la Pediatrie au primit cărți din partea lui Marius...

Micuții pacienți de la Pediatrie au primit cărți din partea lui Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș

pub@stiridepitesti

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu a inițiat campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte”, prin care au fost colectate cărți ce urmează să ajungă la copiii internați la Spitalul de Pediatrie Pitești.

”Am dorit sa fiu primul care donează cărți din cadrul Consiliului Județean Argeș întrucât am fost și inițiatorul acestei campanii!
Am donat cărți de povesti și cărți de colorat.
,,Dăruiește un zâmbet, o carte” este o campanie de colectare cărți pentru miile de copii internați anual în Spitalul de Pediatrie Pitești.
Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Argeș care a îmbrățișat această idee!Multumesc conducerii Spitalului de Pediatrie Pitești pentru disponibilitate!
Multumesc partenerilor – Biblioteca Județeană Argeș, Ceetrus România – Galeriile Auchan Bradu și Auchan Găvana.Să îți pese, să te implici este o alegere!Să nu aveti nicio urmă de îndoială că gestul vostru va însemna mult pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești!Vă îndemn și pe voi să faceți parte din această poveste! Poti face vizibilă această campanie cu o distribuire., a transmis inițiatorul campaniei. De altfel, Marius Nicolaescu a mai avut o inițiativă lăudabilă în pandemie, invitând fanfara și alte formații să susțină programe artistice în aer liber. Pentru mai multe informații referitoare la campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte” puteți accesa următoarea pagină de Facebook.

 

Exit mobile version