Aceste recipiente mai speciale, pe care in engleza le denumim simplu “jar”,  sunt concepute sa fie si practice, dar si elegante. Se deosebesc de un simplu borcan prin materialul de calitate superioara ce folosim la fabricarea lor si prin detaliile estetice .  Creuzet- ul este utilizat in multe domenii in comertul contemporan, avand in vedere cererea ridicata pentru produse estetice, dar si practice in aceeasi masura.

Care sunt domeniile pentru care recomandam ambalarea in creuzete?

  1. – In primul rand, ramura cosmetica este puternic axata pe utilizarea lor. Nu trebuie sa uitam: “ esentele tari se vand in recipiente mici”… mici, dar estetice! In clipa actuala, ambalajul unui produs, calitatea lui, spune multe despre calitatea produsului ce contine. Alegerea unui creuzet de calitate superioara, este o alegere potrivita pentru ambalarea unor creme cosmetice, sau altor produse din gama premium, din industria cosmetica.
  2. – O alta ramura importanta de industrie, care utilizeaza creuzete este industria farmaceutica. Materialul de calitate superioara care se utilizeaza la fabricarea creuzetelor, permite ca aceste recipiente sa fie igienizate corespunzator, si sa isi mentina aceasta stare pe termen lung, fiind un lucru esential in acest domeniu. In plus, unele creuzete pot fi fabricate cu peretele dublu, contribuind semnificativ la mentinerea calitatii produselor din interior.
  3. – Creuzetele pot fi fabricate cu dopuri CRC, dopuri securizate. Aceste dopuri pot fi utile, daca utilizam aceste recipiente pentru a depozita materiale potential daunatoare copiilor, animalelor. Fie vorba de medicamente, sau produse iritante, creuzetele cu dopuri CRC sunt solutii ideale si sigure!
  4. – Nu in ultimul rand, creuzetele sunt utile cand este nevoie ca produsul din interior sa poata sa fie extras cu usurinta, fara ca el sa fie indoit, sau sa fie anevoioasa apucarea lui, chiar si cu mai multe degete.

Accesand webshopul www.allinpackaging.ro puteti alege dintr-o gama deosebit de variata de creuzete, ce punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru o alegere mai usoara, mai eficienta, recomandam utilizarea filtrelor din partea stanga a paginii, unde puteti selecta un numar mare de caracteristici.

Dorim sa va atragem atentia ca la submeniul “ Servicii” puteti gasi oferta noastra in ceea ce priveste si personalizarea acestor creuzete, care ar putea sa va usureze treaba in mod semnificativ de la proiectare pana la productie si livrare.

Va asteptam cu drag!