Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social Vacanța a luat sfârșit. În ce condiții se reîntorc elevii la ore

Vacanța a luat sfârșit. În ce condiții se reîntorc elevii la ore

pub@stiridepitesti

În ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de ieri, s-a aprobat scenariul de funcționare a unităților școlare prevăzute în Anexa nr. 1 a Hotărârii Nr. 30 din data de 04.05.2021.

Localitățile (unde rata de incidență este mai mare de 1/1.000 de locuitori) în care activitățile școlare se vor desfășura în scenariul 2 până vineri sunt următoarele: Morărești, Valea Iașului, Cotmeana, Ungheni, Mărăcineni, Lerești, Albeștii de Argeș, Tigveni, Leordeni, Țițești, Curtea de Argeș, Bradu, Suseni, Topoloveni, Pitești, Căteasca, Bălilești, Coșești, Nucșoara, Căldăraru, Corbeni, Sălătrucu, Costești, Câmpulung, Moșoaia, Valea Danului, Boteni, Bascov, Vlădești, Vedea, Berevoești, Mioveni, Priboieni, Mușătești, Oarja, Băbana și Stâlpeni.

Scenariul 2 presupune participarea zilnică, cu prezență fizică, în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din invățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

În restul localităților din județ, participarea elevilor la activitățile școlare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea tuturor normelor de protecție, potrivit unui comunicat emis de Cancelaria Prefectului Județul Argeș.

Exit mobile version