Argeșul dă în clocot! In această după-amiază, Dinamo și FC Argeș se întâlnesc în cel de-al 90-lea meci direct.  În urmă cu 42 de ani, în 1979, FC Argeș, condus magistral de Nicolae Dobrin, reușea să câștige campionatul chiar în Ștefan cel Mare cu scorul de 4-3.

Atunci, dinamoviștii au condus cu 1-0, argeșenii au răsturnat situația, 3-1, apoi gazdele au egalat la 3, în penultimul minut. Dobrin avea însă să stabilească fără tăgadă victoria alb-violeților, scor 4-3 și a doilea trofeu suprem în România, după cel din ’72.

In această dimineață, actualul lot al lui FC Argeș, condus de Prepeliță și Ianovschi, a mers la propunerea primarului Cristian Gentea la Muzeul Județean Argeș, unde tronează trofeele și amintirile din meciurile cu Dinamo.

Cristian Gentea: ”Cornel (n.r red Cornel Popescu, director muzeu) le va explica ce înseamnă un meci cu Dinamo, mai ales în actualele condiții. Le va arata cupa de la ultimul titlu și faptul că în interior există dovada că totul era pregătit pentru victoria lui Dinamo!!! Dar, marele Gicu Dobrin și extraordinarii săi colegi, s-au opus! Pentru Pitești! Pentru Argeș!”

Tot primarul Piteștiului, Cristian Gentea a atras atenția asupra unui lucru delicat: ” Din păcate, vad că Malele și Maric, dintr-o dată, simt dureri! Sunt șocat! Și de Malele, dar mai ales de Maric! Unde s-a lovit? În baie? Am solicitat conducerii clubului plata salariilor și tuturor primelor, atât pentru sezonul regulat, cât și pentru îndeplinirea obiectivului: rămânerea în Liga 1 și în sezonul următor.

FC Argeș – Dinamo se va disputa acasă cu începere de la ora 16.30.