Doi tineri de 22 și 23 ani au fost prinși ieri de polițiști vânzând droguri, în municipiul Curtea de Argeș. Cei doi au oferit spre vânzare 120 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc. De asemenea, asupra lor au fost găsite 295 de comprimate de MDMA, 80 de grame de substanță cristalină, susceptibilă a fi drog de mare risc, 50 de grame de amfetamină, telefoane mobile și două grindere.

„Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2020 și până în prezent, bărbații ar fi comercializat, în județul Argeș, droguri de risc și droguri de mare risc. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că unul dintre aceștia figura în carantină, din data de 10 mai a.c.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, iar, după administrarea probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Tribunalului Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează IPJ Argeș.