În comuna Bradu, lista proiectelor administraţiei locale e lungă şi cuprinde investiţii serioase atât în Bradu, cât şi în satul Geamăna. Potrivit primarului Dan Stroe, pe strada Fântânii se introduce canalizare pluvială şi asfaltează, aşa cum se întâmplă şi pe strada Paltinului şi pe strada Smeurei. A fost elaborate documentaţia pentru asfaltarea străzii Căliman, iar, în funcţie de buget, se vor asfalta şi Intrarea Căliman şi Privighetorii. În procedură de licitaţie se află proiectul de amenajare a trotuarului între Târgul Săptămânal şi Valea Geamăna, iar lucrările de la trotuarul de la Pasarelă la Aleea Neajloc se află deja la faza de execuţie.

Toate străzile din satul Geamăna vor fi asfaltate, iar cele pietruite vor fi refăcute. Primarul Dan Stroe dă asigurări că în toamna anului 2021, creşa din satul Geamăna îşi va deschide porţile, întrucât lucrările vor fi finalizate.

Pe lista de priorităţi urgente ale primarului Dan Stroe se mai află canalizări pluviale cu tuburi îngropate pe strada Cimitirului, canalizări pluviale pe porţiunea de la Fosta Moară la Pasarelă, canalizări care au o importanţă vitală pentru comunitatea din Bradu, care a fost expusă deseori la inundaţii.