Lumea este plină de locuri extrem de spectaculoase și, fie că ești pasionat de călătorie, fie că practici această activitate mai rar, în scop recreativ, cu siguranță îți dorești să vezi cât mai multe dintre aceste destinații. Când alegi să pleci în vacanță, îți dorești ca totul să fie perfect și să scapi de orice grijă din ziua în care ți-a început concediul. Există multe țări pe care le poți vizita pentru unicitatea lor, dar sunt și anumite destinații pe care le poți alege doar pentru a te relaxa. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai frumoase destinații pentru plajă, citește în continuare acest articol.

Iată 3 destinații de vis pe care le poți alege pentru următorul tău concediu! 

Hurghada

Hurghada este un sat de vacanță din egipt, situat la țărmul Mării Roșii. Acesta este un centru turistic și balnear extrem de important. Poți căuta o ofertă de charter pentru Hurghada, Egipt dacă îți dorești să iți începi vacanța de vară mai devreme. Poți vizita în vacanța ta din Hurghada minunatele moschei și portul New Marina.  De asemenea, poți face snorkeling în insulele Giftun, fiind și cea mai mare excursie cu barca din Hurghada sau în Sharm El Naga. Mai mult, poți face și scufundări, cele mai recomandate excursii fiind în siturile de naufragiu Abu Nuhas sau Gota Abu Ramada. Mai multe oferte poți găsi pe Karpaten.ro, care îți pune la dispoziție numeroase vacanțe la prețuri avantajoase și pentru destinații diverse. 

Punta Cana 

Punta Cana, cea mai estică provincie din Republica Dominicană, este o destinație considerată atracție principală pentru toți călătorii, fie că sunt în cuplu, familie, grup sau solitari. Această destinație are un climat cald, care permite tuturor să se bucure de activități în aer liber. Cea mai recomandată perioadă de vizitat este în decembrie-aprilie. Există multe stațiuni de tip all-inclusive renumite pentru ofertele flexibile și experiențele pozitive. Aeroportul este un principal punct de conectare cu restul aeroporturilor din Caraibe. 

Maldive

Maldive este o destinație cu plajele de neegalat. Această țară insulară este dotată cu o frumusețe incredibilă a naturii,  fiind o atracție excelentă pentru turiștii din întreaga lume. Perioada recomandată pentru a vizita Maldive este decembrie-aprilie. Toată zona turistică este impregnată cu vile pe apă și palmieri, nisip strălucitor și mări albastre captivante. Insula este unul dintre locurile cunoscute pentru plajele superbe, iar pentru scufundări este recomandat Banana Reef. Pentru vile romantice pe apă te poți caza în Emboodhu Finolhu, iar dacă îți dorești să explorezi un  palat de lemn, atunci trebuie să mergi în Utheemu Ganduvaru.

Pentru a profita din plin de călătoria ta poți alege să te inspiri din destinațiile de mai sus. Destinațiile exotice sunt din ce în ce mai populare în rândul multor oameni datorită plajelor minunate și activităților diversificate. Merită să vizitezi un loc turistic în care să poți face excursii fie pe alte insule, fie în alte orașe.  Poți alege să faci scufundări în diverse zone ale lumii sau să te relaxezi pe una dintre plajele cu nisip fin.

 

Sursă foto: Pexels.com.