Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Începe Raliul Argeșului 2021. Echipajele, într-o probă specială nouă

Începe Raliul Argeșului 2021. Echipajele, într-o probă specială nouă

pub@stiridepitesti

Raliul Argeșului, una dintre cele mai îndrăgite competiții sportive din județul nostru, va debuta joi, 10 iunie, cu prezentarea echipajelor care vor participa la concurs, pe strada Victoriei din Pitești. În Piața Vasile Milea va avea loc deschiderea parcului service. Sâmbătă vor avea loc două probe speciale, Godeni și Mateiaș, ultima fiind introdusă pentru prima oară în cadrul competiției. Duminică, piloții și copiloții se vor întrece în proba Transfăgărășan.

La competiție sunt așteptate să participe aproximativ 100 de echipaje, înscrierile fiind încă deschise, potrivit anunțului făcut de Bogdan Dumitrescu, directorul organizatoric al evenimentului, în cadrul unei conferințe de presă. Dintre aceste, 5-7 echipaje vor fi din Argeș. Evenimentul sportiv este susținut de Primăria Pitești cu 110 mii de lei și de Consiliul Județean Argeș cu 1 miliard de lei vechi, potrivit primarului Cristian Gentea și vice-președintelui Consiliului Județean, Adrian Bughiu.

Circulația mașinilor va fi închisă vineri, pentru proba Godeni în intervalul 13:00 – 18:00 și pentru proba Mateiaș între orele 14:00 – 18:30. Sâmbătă, pentru Transfăgărășan, circulația se va închide între Hidrocentrala (Cetatea Poienari) si Cabana Capra, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Exit mobile version