Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Locul de joacă de la baza sportivă Gabriel Catillaz va fi renovat...

Locul de joacă de la baza sportivă Gabriel Catillaz va fi renovat complet

pub@stiridepitesti

Săptămâna trecută, locul de joacă din incinta bazei sportive “Gabriel Catillaz” a intrat în reabilitare completă. Echipamentul a fost deja înlocuit, urmând ca spre finalul săptămânii să fie turnat pavajul din tartan.

→ Investițiile autorităților locale în aceste obiective sunt pe deplin justificate și își îndeplinesc scopul de a facilita atât performanțele sportive – având în vedere că aici își desfășoară activitatea sportivi ai celor două cluburi din oraș, dar și mișcarea în general, fiind utilizate pentru orele de educație fizică din școli și licee, dar și de ceilalți membri ai comunității.

→ Baza este dedicată încurajării practicării sportului de masă, aici putând fi practicate diferite sporturi de la fotbal până la diferite exerciții în aer liber și alergare.

→ Amatorii de mișcare pot veni aici GRATUIT pentru practicarea diferitelor sporturi. Relații suplimentare puteți primi la tel: 0348/445.885, email: comunicare@sedc-mioveni.ro.

→ Numele bazei a fost dat în onoarea primarului localităţii Grand Saconnex din Elveția, Gabriel Catillaz – localitate înfrățită cu cartierul Racovița din anul 1989, al cărei primar, a avut o contribuţie importantă la extinderea legăturilor de colaborare între cele două comunități. Relaţiile de înfrăţire, constând în schimburi culturale între tinerii din Racoviţa şi Grand Saconnex, în stagii de formare şi schimburi de experienţă în domeniul învăţământului şi culturii, au continuat în fiecare an. Pe 22 mai 2002 întreg Mioveniul s-a înfrăţit cu oraşul respectiv, transmite Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Exit mobile version