Marius Nicolae Manole, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Aninoasa în cadrul alegerilor locale parțiale din 27 iunie, a fost ieri în mijlocul locuitorilor din satele Valea Siliștei și Slănic.

I-au fost alături deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, fostul primar Ștefan Benonie, viceprimarul cu atribuții de primar Daniel Iosif, consilierii locali PSD Constantin Anania, Ion Chirică, Marius Comănescu, Gabriel Diaconu, Florin Gabrian, Mirela Lazăr, Gheorghe Râcă și Ionela Zamfir, precum și alți colegi din organizația locală.

Echipa PSD s-a bucurat de o primire caldă din partea cetățenilor celor două sate.

Marius Nicolae Manole:“Aninoasa este comuna în care m-am născut și am crescut, locul de baștină al familiei mele de patru generații.
Știu ce înseamnă munca și mă străduiesc să ofer oamenilor de lângă mine încredere, siguranță și respect.
Acum am ocazia să realizez mult mai multe pentru comuna mea natală.

Alături de echipa mea, ne propunem să aducem comuna Aninoasa la un grad de civilizație și confort social de care să fim mândri.
Putem să o transformăm într-un exemplu de urmat!
Candidez la funcția de primar al comunei Aninoasa cu convingerea că putem realiza lucruri importante pentru această localitate.
Sunt același om pe care îl cunoaște toată lumea, același consătean devotat convingerilor și obiectivelor comune și mă aflu aici pentru a reprezenta interesele întregii comunități.
Voi investi toată priceperea mea pentru realizarea proiectelor asumate și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor Comunei ANINOASA.

ÎMPREUNĂ vom duce ANINOASA la nivelul standardelor europene!”.