Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie I.Moșteanu își arogă drumul expres Pitești-Mioveni. C. Gentea: ”Eu am crezut că...

I.Moșteanu își arogă drumul expres Pitești-Mioveni. C. Gentea: ”Eu am crezut că s-a apucat să-și termine studiile!”

pub@stiridepitesti

Deputatul Ionuț Moșteanu critică, într-o postare pe Facebook, faptul că primarul Cristian Gentea se ocupă prea mult de festivitisme și prea puțin de Pitești. Declarația a fost făcută în contextul finalizarii analizei variantelor de traseu în cadrul căreia s-a stabilit traseul final pentru Drumul Expres Pitesti – Mioven, demers pentru care Gentea a insistat să existe o descarcare în Pitești si pe care acum deputatul argeșean și-l însușește ca pe victorie.

Cristian Gentea: ”A fost o propunere inițială în care descărcarea era pe jumatea Luncii 3, noi am spus că ne afectează proiectul pe fonduri europene, după care am explicat că în acest caz, neajutând Piteștiul, acest proiect nu are nici un fel de finalitate, să se numească drum expres Mioveni-Mărăcineni, și cu asta basta. Până la urmă, i-am făcut să înțeleagă, au fost prezenți ambii viceprimari la întâlniri. (nr Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu).
Să vă mai spun ceva, eu am discutat și cu domnul Moșteanu și cu domnul Miuțescu, domne dacă vreți să faceți ceva, că nu-l ajutați pe Gentea, ajutați piteștenii și eu o să ies primul public să spun că m-au ajutat dl Miuțescu de la PNL și dl Moșteanu de la USR. Numai că, dacă dl Miuțescu a înțeles și chiar m-a chemat la Sala Polivalentă când a venit dl Orban, și ne-a ajutat, iată că dl Moșteanu…Dacă te opui, nu mai veni apoi să-ți arogi meritele. Ipocrizia asta nu mi-a plăcut niciodată. Tot te-ai opus…
Astăzi avem ședința CL. Sunt 55 de puncte pe ordinea de zi. Primul punct pe ordinea de zi este desemnarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești pentru Robert Glință, chiar dacă domnul deputat a spus că-mi place festivitismul. Văd că a revenit cu declarații după o absență îndelungată. Eu credeam că s-a apucat să-și termine studiile. Robert Glință este cel mai mare sportiv al momentului.”

Cei doi au fost adeversari în campania electorală pentru câștigarea funcției de primar, competiție care pare că încă nu s-a încheiat odată cu terminarea alegerilor.

Exit mobile version