Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Scaune și șezlonguri grădină- cum faci cea mai bună alegere

Scaune și șezlonguri grădină- cum faci cea mai bună alegere

pub@stiridepitesti

Când soarele este sus pe cer, vrem să profităm cât mai mult de exterior pentru a simți căldura soarelui. Grădina devine astfel cel mai frumos spațiu de relaxare unde dorim să ne simțim cel mai bine și să stăm la soare cât mai mult pe cele mai frumoase și mai confortabile scaune și șezlonguri de grădină. 

Indispensabile pentru momente de relaxare sau de farniente la soare sau în grădină, șezlongurile sau scaunele sunt accesorii ce se regăsesc cel mai adesea la malul piscinei sau pe o terasă. Dar asta nu înseamnă că adepții relaxării nu pot profita de ele pentru a sorbi cea mai delicioasă limonadă sau cocktail la ei în curte sau grădină.

Iată care sunt criteriile de care să ții cont pentru a face cea mai bună alegere.

Alegerea materialului

Materialul este cel mai important atunci când vine vorba despre rezistența scaunului sau a șezlongului. Trebuie să fie un material rezistent la soare, la intemperii și la proba timpului. Nu trebuie să necesite de asemenea foarte multă întreținere. 

Lemnul este alegerea perfectă pentru un stil tradițional iar cel din aluminiu este alegerea ideală pentru un aspect mai minimalist și mai modern. 

Scaunele și sezlongurile de grădină din lemn

Lemnul este cel care te va ajuta să creezi cel mai agreabil și cel mai călduros cadru la tine acasă. Este un material foarte răspândit și foarte apreciat pentru farmecul său și latura sa naturală. Există o mulțime de esențe și de modele care se vor potrivi de minune cu stil grădinii tale, dar și cu gusturile tale.

Scaunele și șezlongurile din oțel

Sunt mai ușor de aranjat unele peste altele pentru a le aduna și aranja într-un singur loc. Aceste modele de scaune și șezlonguri din oțel sunt cele mai moderne, sunt cele mai moderne și există într-o multitudine de culori.

Scaunele și șezlongurile din aluminiu 

Sunt cele mai confortabile. Dar și foarte lejere și robuste în același timp. Au un aspect modern, dar și sobru și minimalist deci își pot găsi foarte ușor locul în orice tip de spațiu.

Modelele care se pot plia au în schimb un material mai lejer pentru a putea să fie deplasate cu ușurință.

Stilul și decorațiunile din grădină

Decorul și stilul locului unde va fi instalat un scaun sau un șezlong este la fel de important. Modelele din lemn sunt alegeri ideale. Dacă exteriorul casei are un stil mai pop și mai plin de culoare și de vitamine, scaunele și șezlongurile colorate sunt cea mai bună alegere. 

Confortul

Bineînțeles că îți dorești ca un scaun sau un șezlong pentru grădină să fie cel mai confortabil și cel mai practic. Cele mai confortabile sunt cele care au perne făcute din materialele care respiră. 

Mărimea și greutatea, dar și posibilitatea de stocare

Dacă un șezlong este prea greu și prea mare, va fi mai greu de transportat. Deci trebuie să te gândești dacă vrei să le scoți din grădină sau nu. Dacă vrei să îl depozitezi undeva pe timp de iarnă, ar trebui să fie ușor de pliat, de transportat și de depozitat. 

pub@stiridepitesti

Designul și prețul

Pe lângă faptul că scaunele și șezlongurile trebuie să fie funcționale, acestea trebuie să aibă și un aspect atrăgător. Cele mai elegante modele sunt în general și cele mai scumpe. 

Dar nu este necesar să se cheltuie o avere pentru a alege cele mai frumoase modele de scaune și de șezlonguri. 

Practicitatea

Pe lângă confort și material, este foarte important să alegi un scaun sau un șezlong practic. Modelele pliabile sunt cele mai practice deoarece pot să fie deplasate foarte ușor. Sunt foarte practice și dacă sunt mai lejere. 

Reglajele disponibile și capacitatea

Faptul că se poate adapta foarte ușor posturii tale sau te ajută să stai în cea mai confortabilă poziție este un alt criteriu foarte important atunci când alegi un scaun sau un șezlong pentru grădină. Capacitatea este greutatea maximă admisă fără ca structura sa să fie afectată.

 

Exit mobile version