Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și câștigătorii alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar la Aninoasa și Rociu – Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu – au susținut conferința de presă de astăzi a PSD Argeș. Ion Georgescu le-a urat succes celor doi noi aleși, arătând că aceștia vor beneficia de tot sprijinul PSD și al colegilor primari. Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu au vorbit, la rându-le, despre prioritățile pe care le au pentru acest mandat.

„Le mulțumesc locuitorilor din Aninoasa și Rociu care au avut încredere în candidații noștri. Îi felicit pe coordonatorii campaniilor electorale, pe cei din conducerea PSD Argeș care s-au implicat, dar și pe cei doi aleși care au toată susținerea noastră. Sunt doi oameni care vor aduce plus-valoare în localitățile lor. Aș vrea însă să atrag atenția că Planul Național de Redresare și Reziliență nu este gata nici acum. Cel mai probabil, prin toamnă va fi avizat, deci anul 2021 este un an ratat. Toți primarii din România avem nevoie de PNRR, pentru că resursele noastre financiare pe plan local au fost drastic reduse pe fondul pandemiei. Fără un sprijin real de la Guvern în nicio localitate nu se vor putea face prea multe dintre investițiile propuse”, a declarat Ion Georgescu.

„Le mulțumesc locuitorilor din comuna Rociu care m-au votat și care mi-au dat, astfel, încrederea lor. Promit să nu îi dezamăgesc. Îmi doresc să duc la bun sfârșit toate proiectele de investiții pe care le-am promis, dar două sunt prioritare: introducerea rețelei de gaze în comună – care este cea mai solicitată investiție de către cetățeni – și extinderea rețelei de canalizare”, a spus Victor Mihai Bălășoiu, primarul ales al comunei Rociu.

„Și la Aninoasa rețeaua de gaze este o prioritate. Voi face tot ce depinde de mine ca gazele să ajungă în comună în următorii ani. De asemenea, și extinderea canalizării este prioritară, vrem să acoperim cu această utilitate toată comuna. Le mulțumesc locuitorilor din comuna Aninoasa care au fost alături de mine în această campanie pentru alegerile din 27 iunie. Sunt hotărât să duc la bun sfârșit toate proiectele pe care m-am angajat să realizez”, a declarat Marius Nicolae Manole, primarul ales al comunei Aninoasa.