După ce anul trecut, societatea noastră, cu sprijinul unei asociații de profil din Germania, a efectuat o serie de investiții pentru îmbunătățirea modului de trai al celor aproape 500 de animale cazate aici, acum se lucrează la amenajarea a încă 12 padocuri noi, pentru a le oferi câinilor mai mult spațiu. Noile lucrări  au fost posibile cu sprinijul Asociației Stitching Hearts din Olanda, cărora le mulțumim.

Multe dintre animalele de aici trăiesc în adăpost de o perioadă îndelungată și nevoia de a le oferi condiții mai bune reprezintă o preocupare continuă a societății noastre. Autoritățile publice locale se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, ci și prin promovarea adopțiilor și desfășurarea de campanii de informare cu privire la importanța sterilizării și la obligațiile morale și legale pe care le avem față de prietenii necuvântători.

Vă așteptăm și pe pagina adăpostului nostru (https://www.facebook.com/adapostmioveni), pentru a fi la curent cu acțiunile pe care le desfășurăm, precum și pentru a ne sprijini în demersul nostru de a găsi stăpâni pentru câinii de acolo, potrivit unui comunicat emis de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.