După ce Alina Gorghiu, senator PNL, a semnalat faptul că inspectorul școlar general al județului Argeș, Liliana Murguleț, ar fi înscris elevi de liceu în partid pentru a vota la alegerile din PNL Pitești, aceasta din urmă a fost demisă aseară de către ministrul liberal al Educației, Sorin Cîmpeanu.
Liliana Murguleț nu a ales tabăra care trebuia, iar pentru asta a plătit cu funcția!
În PNL, partid care se laudă că este o formațiune politică democratică, se merge, de fapt, pe principiul „cine nu e cu noi e împotriva noastră”! Se lucrează de pe poziții de forță, se impun puncte de vedere și se calcă în picioare dreptul la opinie.
Liberalii s-au folosit de școală și de elevi pentru o reglare de conturi. Rușinos!
Aceasta este „România Educată” a lui Iohannis și a dreptei care ne guvernează: profesori forțați să voteze într-un anume fel, tăierea capului celor care nu sunt în tabăra „care trebuie”, copii lăsați fără mijloacele necesare desfășurării cursurilor online în timpul pandemiei, învățământ subfinanțat cronic, refuzul măririi alocațiilor și eliminarea unor facilități pentru elevi și studenți! Doar interesele de grup contează, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș