Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL dispune de o serie de dotări la înalte standarde, dispuse să uşureze procesul de detectare şi remediere a pierderilor şi disfuncţionalităţilor în reţelele de apă şi canalizare.

Aparatura de tip CCTV de care dispunem realizează inspecția video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construcției sau a dimensiunilor mici ale acestora. Inspecția video se realizează la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei și racordurilor, sau pentru rețele aflate în reabilitare, asigurându-se astfel o calitate mai bună a lucrărilor.

Totodată, pe baza rezultatelor furnizate în urma inspecției video a canalizării, se poate interveni eficient de fiecare dată când sunt semnalate defectiuni majore. Pot fi depistate eventualele obturări sau aplatizării tubului, permițând astfel o intervenție în timp real, cu costuri reduse, la locul defecțiunilor constatate.

La finalizarea lucrărilor se predă pe DVD/ e-mail/ hârtie, raportul final al inspecțiilor cu video și foto.

Diametrul tuburilor pe care se poate face inspecția începe de la DN 250 mm.

Tariful lucrărilor de inspecție video este de 375,28 lei/oră

Tariful deplasării este de 12,01 lei/km.

Preturile conțin TVA.

Societatea noastră pune la dispoziţie CCTV-ul şi în alte judeţe.

***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.

Aceste servicii se prestează în urma unei solicitări transmise la sediul nostru din strada Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, județul Argeș, tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, sau prin email: [email protected].