Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Elevii, părinții și profesorii încă nu știu cum se va face testarea...

Elevii, părinții și profesorii încă nu știu cum se va face testarea non-invazivă în școli

pub@stiridepitesti

Ion Mînzînă, președinte #PSD Argeș și al Consiliului Județean #Argeș:

Asistăm la o harababură îngrozitoare în ceea ce privește modul în care se fac pregătirile pentru începerea noului an școlar!

Ministrul Educației și ministrul Sănătății nu au reușit să facă nimic concret pentru redeschiderea școlilor, prevăzută pentru data de 13 septembrie.

Cu trei săptămâni înainte de a veni la cursuri, #elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile care au fost sau vor fi instituite și care vor trebui să fie respectate.

Până în acest moment nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor, școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online sau în sistem hibrid, nu au fost realizate ghiduri metodologice pentru cazurile cu predare exclusiv online sau hibrid în vederea prevenirii eventualelor colapsuri din actul educațional și nu au fost anunțate cu exactitate măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu debutul noului an școlar.

Școlile trebuie să funcționeze în siguranță, dar acești guvernanți par de pe altă planetă și nu au învățat nimic din experiența anului trecut când nu au putut face altceva decât să pună pe butuci învățământul din cauza habarnismului care îi caracterizează!

Exit mobile version