Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Cele mai cunoscute strategii la pariuri sportive

Cele mai cunoscute strategii la pariuri sportive

pub@stiridepitesti

Din dorinta de a inregistra castiguri la pariuri sportive multi jucatori apeleaza la diferite strategii si sisteme de joc. Acestea iti pot creste considerabil sansa de reusita, daca le aplici in mod corespunzator si daca alegi strategia care ti se potriveste cel mai bine.

In continuare acestui articol iti voi oferi informatii despre strategiile la pariuri – de ce sa alegi un sistem de joc, care sunt cele mai cunoscute 3 strategii, dar si alte informatii importante.

De ce sa alegi o strategie la pariuri?

Multi joaca la pariuri sportive strict pentru distractie, iar in acest caz alegerea unei strategii pariuri nu este tocmai o varianta potrivita. Zic asta deoarece un astfel de sistem te va limita in ceea ce priveste pariurile plasate si va trebui sa respecti o serie de reguli, ceea ce evident va reduce din distractie si pariatul va deveni mai mult o responsabilitate.

In schimb insa, daca iti propui sa obtii castiguri constante din pariurile sportive atunci chiar este foarte indicat sa adopti un anumit sistem de joc. O strategie la pariuri iti aduce mai multe avantaje, printre care se numara:

  • Gestionarea corecta a bugetului – vei sti exact cat trebuie sa pariezi de fiecare data si vei avea un money management eficient.
  • Plasarea doar a pariurilor necesare – nu vei juca mai mult decat este cazul, ci numai pariurile care se “califica” si sunt necesare in strategia respectiva.
  • Stabilirea de tinte si obiective – printr-o strategie de pariuri iti vei seta obiective pe anumite termene pe care trebuie sa le indeplinesti, iar astfel vei progresa constant.

Cu toate acestea insa trebuie sa stii ca nu orice strategie se potriveste oricarui jucator. In functie de stilul tau de joc si de asteptarile cu privire la castiguri trebuie sa alegi un sistem care ti se potriveste. Doar asa vei putea obtine rezultate bune pe termen lung.

Astfel trebuie sa analizezi mai multe strategii, sa le testezi fie virtual, fie cu un buget mai redus, sa analizezi rezultatele si sa aduci imbunatatiri sistemelor respective. In acest mod poti ajunge la un moment dat sa dezvolti o strategie care sa iti aduca un profit constant.

Cele mai populare strategii la pariuri sportive

De-a lungul timpului au fost inventate si dezvoltate o multime de sisteme de joc pentru pariurile sportive. Cu toate acestea unele dintre ele au devenit extrem de populare si sunt aplicate chiar si in prezent de foarte multi jucatori.

Asadar, iata in lista urmatoare top 3 cele mai cunoscute sisteme de joc la pariuri:

  • Easy Money
  • Martingale
  • Sirul lui Fibonacci

In continuare iti voi prezenta principalele detalii despre fiecare dintre strategiile mentionate anterior.

Easy Money

Asa cum ii spune si denumirea este vorba despre o strategie prin intermediul careia se pot obtine bani foarte usor. Este totusi un sistem de joc foarte riscant, asa cum vei vedea in continuare. Easy Money se bazeaza pe urmatoarele lucruri:

  • Stabilirea unui buget
  • Stabilirea unui target (tinta de profit)
  • Parierea intregului buget pe cote mici (de obicei pana in 1.10)
  • Rostogolirea mizelor pana la atingerea target-ului (pariezi mereu toti banii din cont)

De obicei cei care joaca Easy Money plaseaza doar pariuri live, deoarece acolo gasesti mereu meciuri disponibile, nu trebuie sa astepti prea mult pentru stabilirea rezultatului si in plus poti gasi multe cote potrivite pentru aceasta strategie.

Avantajul sistemului este acela ca banii se pot obtine foarte usor. Cotele mici au teoretic o sansa de reusita foarte mare, iar daca la acest lucru se adauga si cunostintele tale in materie de pariuri atunci ai toate sansele sa reusesti o serie lunga de pariuri castigatoare.

Dezavantajul este unul evident. Tinand cont ca pariezi mereu toti banii din cont (pana la atingerea obiectivului) un singur pariu pierzator va duce la pierderea bugetului. De aceea este important sa iti setezi un obiectiv realist, care sa nu necesite o serie foarte lunga de pariuri corecte. De obicei cei care joaca Easy Money isi propun dublarea banilor de start, iar ulterior revin la miza initiala.

Martingale

Strategia Martingale este una extrem de populara si nu doar la pariuri sportive. Ea este aplicata chiar si la jocul de ruleta sau la pariurile pe loto. De altfel, acest sistem de joc se potriveste pentru orice pariu care are o cota de cel putin 2.00.

Mecanismul de functionare este unul foarte simplu: dupa fiecare pariu pierzator trebuie sa dublezi miza anterioara, pana in momentul in care prinzi un pariu corect si revii la miza de start. Vei intelege foarte usor luand in considerare urmatorul exemplu:

  • Pariul 1 – pariezi 10 RON pe cota 2.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 2 – pariezi 20 RON pe cota 2.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 3 – pariezi 40 RON pe cota 2.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 4 – pariezi 80 RON pe cota 2.00 – pariu castigator.

In total s-au investit 150 RON pentru un castig final de 160 RON, deci s-a obtinut un profit de 10 RON cu doar un pariu castigator din cele 4 plasate.

Avantajul strategiei este reprezentat de faptul ca ai nevoie doar de un singur pariu castigator pentru a obtine profit, indiferent de parcursul anterior.

De partea cealalta insa, dezavantajele sunt reprezentate de faptul ca ai nevoie de un buget destul de consistent, pentru a acoperi cat mai multi pasi, dar si de riscul mare asumat in pasii superiori. Poti ajunge sa risti sume mari de bani si totul pentru un profit final destul de mic raportat la mizele plasate.

Sirul lui Fibonacci

pub@stiridepitesti

Sistemul bazat pe Sirul lui Fibonacci este unul extrem de asemanator cu strategia Martingale. Este vorba tot despre o progresie a mizelor dupa pariurile pierzatoare, insa in acest caz mizele cresc mai lent.

De altfel, modul dupa care variaza mizele da si denumirea acestei strategii. Mizele trebuiesc alese pe baza Sirului lui Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc. Incepand cu pariul numarul 3, miza acestuia este reprezentata de suma mizelor ultimelor 2 pariuri.

In schimb, fata de Martingale, in cazul acestui sistem trebuiesc alese pariuri cu cote de minim 3.00. Asadar scade investitia, dar teoretic scade si sansa de reusita a biletelor, tinand cont ca acestea au cote ceva mai mari.

Iata in continuare un exemplu de aplicare al sistemului Fibonacci:

  • Pariul 1 – pariezi 10 RON pe cota 3.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 2 – pariezi 10 RON pe cota 3.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 3 – pariezi 20 RON pe cota 3.00 – pariu pierzator.
  • Pariul 4 – pariezi 30 RON pe cota 3.00 – pariu castigator.

Investitia totala este de 70 RON, iar castigul de 90 RON, asadar s-a obtinut un profit de 20 RON cu un singur pariu castigat din 4 plasate.

O alta diferenta fata de strategia Martingale este aceea ca la Sirul lui Fibonacci profitul variaza (e drept, nu foarte mult) in functie de momentul in care prinzi pariul castigator.

Avantajul este acelasi: un singur pariu corect iti va aduce profitul, indiferent de cate pariuri pierzatoare ai plasat inainte.

Si dezavantajele sunt identice ca in cazul sistemului Martingale. Chiar daca mizele cresc mai lent, tot ai nevoie si aici de o banca solida pentru a putea acoperi o serie cat mai lunga de pariuri pierzatoare. De asemenea, cu cat cresti mai mult miza cu atat creste si riscul in comparatie cu profitul pe care il poti obtine.

In concluzie, este clar ca o strategie la pariuri nu iti poate aduce decat beneficii. Daca adopti un sistem de joc nu vei mai paria haotic si iti vei creste considerabil sansele de reusita. Cauta si analizeaza mai multe sisteme de pariuri, vezi care este pe placul tau si incepe sa il pui in aplicare.

Exit mobile version