Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB De ce sa incurajezi clientii restaurantului tau sa renunte la apa imbuteliata

De ce sa incurajezi clientii restaurantului tau sa renunte la apa imbuteliata

pub@stiridepitesti

Apa este un lichid esential vietii, asa ca toata lumea este obligata sa-l consume. Daca inainte oamenii o puteau bea din surse naturale, direct de la izvor chiar, in ziua de astazi este mai putin indicat o astfel de metoda de consum ce ar putea pune in pericol sanatatea. Astfel, cei mai multi au inceput sa prefere apa imbuteliata in recipiente de plastic sau de sticla, doar ca au observat treptat ca investesc sume mari si nu intotdeauna au si garantia ca lichidul baut este pur microbiologic si ca le ofera beneficiile dorite.

Din acest motiv, si nu numai, proprietarii de locuinte, cei de restaurante sau de alte business-uri ce folosesc apa au inteles care este importanta filtrelor de apa si de ce este mult mai avantajos sa achizitioneze astfel de produse. In unele restaurante apa potabila poate fi consumata direct de la robinet, iar proprietarii specifica acest lucru clientilor care nu mai sunt nevoiti sa plateasca sume mari pe apa imbuteliata, consumata la masa.

Iata de ce trebuie sa-i incurajezi sa renunte la apa imbuteliata si care sunt avantajele filtrului de apa!

  • Filtrul de apa ofera o siguranta mare pentru ca elimina cu succes bacteriile, virusurile si alti alergeni care exista din plin la reteaua centralizata. Cu ajutorul unor accesorii pentru filtrele de apa se elimina toate substantele daunatoare organismului uman, lucru verificat cu ajutorul testelor de laborator. Site-ul Shop-einstal.ro pune la dispozitia tuturor clientilor produse de cea mai buna calitate, care pot fi folosite in uzul casnic sau la restaurant, in asa fel incat persoanele care consuma apa sa aiba parte de o experienta placuta, lipsite de incidente nedorite;
  • Apa de la filtru nu are miros si nici sedimente (rugina, pamant, nisip). Practic, poate fi consumata cu multa placere de-a lungul intregii mese, de toti membrii familiei, indiferent de varsta din cartea de identitate. Apa nefiltrata de la robinet are miros de clor, de regula, ceea ce interfereaza cu gusturile preparatelor alimentare. In plus, chiar daca nu contine bacterii sau virusuri, asta nu inseamna ca sedimentele nu raman in ea. Ele pot ajunge in corpul omenesc si pot provoca daune ireparabile chiar.
  • Costurile finale ale mesei de la restaurant sunt mult mai mici fata de cele in care se bea apa imbuteliata in recipiente de plastic sau de sticla. Aceste produse sunt mai scumpe intr-un restaurant, asa ca este bine sa se tina cont si de acest aspect, deloc neglijabil de altfel, cand vine vorba despre a servi masa in oras;
  • Clientii sunt incurajati astfel sa protejeze mediul inconjurator, mai ales ca se stie faptul ca foarte putine PET-uri sunt reciclate si ca restul ramane sa polueze natura. Daca vor consuma apa de la filtru si in restaurant, vor contribui la salvarea planetei si vor avea parte de o bautura care le va completa perfect savurarea unor bucate delicioase.

In concluzie, apa filtrata trebuie sa devina o bautura obisnuita in dieta fiecarei persoane, indiferent ca se va consuma acasa sau la restaurant. In acest fel sanatatea oamenilor nu va avea decat de castigat, iar lupta impotriva poluarii poate sa capete un nou avant. 

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

 

Exit mobile version