Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social Statul a acordat fără licitaţie un contract de peste un milion de...

Statul a acordat fără licitaţie un contract de peste un milion de euro unei firme apropiate lui Raed Arafat. Urmează și altele

pub@stiridepitesti

România TV a publicat un material în care dezvăluie cum firme apropiate lui Raed Arafat au primit contracte pentru concentratoare de oxigen. Conform sursei citate,Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) se pregătește să dea cu dedicaţie un nou contract uriaş unor firme “de casă” de la care vrea să cumpere direct, fără licitaţie, aproape 500 de concentratoare de oxigen, sau mai simplu spus, echipamentele cu care medicii salvează vieţi în spitale. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în decembrie 2020 atunci când Deltamed SRL, o firmă despre care surse din piaţă spun că este patronată de un fost coleg de facultate al lui Raed Arafat a primit pe tavă un contract cu o valoare de 1.130.000 de euro, chiar dacă şeful DSU a negat orice legătură cu afaceristul clujean.

În paragrafele de mai jos veţi vedea cum fac “băieţii deştepţi” bani din concentratoare de oxigen, într-o perioadă cruntă pentru România, iar unii reuşesc să dea adevărate tunuri în afacerile cu statul. Veţi înțelege cum anumite firme sunt efectiv “notificate direct” pentru a-şi vinde stocurile către stat, în timp ce altele sunt excluse din start din “competiţie” prin doar câteva chichiţe tehnice. Intreg materialul poate fi citit AICI.

Exit mobile version