”Echipa câștigătoare” a preluat deja frâiele Prefecturii Argeș, așa cum era de așteptat. De câteva zile avocatul Radu Perianu a fost instalat prefect. Imediat Emanuel Soare, ex-prefect și apoi subprefect până la numirea lui Perianu, a fost trimis înapoi la școală, adică la catedra universitară, în locul său fiind numit mult mai tânărul Dragoș Predescu. Predescu are 25 de ani și este absolvent de Drept. Știri de Pitești l-au contactat pe prefectul Radu Perianu pentru a afla ce îl recomandă pe Dragoș Predescu pentru această funcție – redăm întocmai dialogul.

 Reporter: Ce îl recomandă pe dl Dragoș Predescu pentru această importantă funcție?

Radu Perianu, prefect: ”Studiile, inteligența, vârsta și puterea de muncă.”

Reporter: ”Unii ar spune că vârsta nu este chiar un atuu, ce experiență adminsitrativă are?

Radu Perianu: ”Este abslovent de Drept, el când citește o lege, o citește cu alți ochi. Sunt alții cu experință administrativă care au stat prin birouri…”

 Reporter: ”Totuși, dumneavoastră ați fost înainte consilier…Dumnealui ce experiență are și pe ce criterii s-a ales între cei doi subprefecți care să plece Emanuel Soare sau Lucian Ionescu?”

Radu Perianu: ”Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră și presei locale pentru implicarea în campania de vaccinare. Vă mulțumesc!”

Lucian Ionescu este ultima redută din tabăra Orban care mai rezistă la Prefectură, dar situația lui este din ce în ce mai lividă, fiind doar o chestiune de timp până când va degaja instituția. In ritmul în care se fac numirile de prefecți și subprefecți, într-un an-doi, toți argeșenii au șansa să treacă prin aparatul prefectural – nu trebuie să îndeplinești criterii serioase, ci doar să faci parte dintr-un partid, oricare!