Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB 3 motive pentru care sa alegi tablouri în living

3 motive pentru care sa alegi tablouri în living

pub@stiridepitesti

De modul in care amenajati living-ul depinde foarte mult si starea de spirit atunci cand pasiti pragul acestei incaperi. Living-ul este cunoscut ca fiind zona in care va relaxati, deveniti gazde si petreceti timp cu cei dragi. Pentru ca functionalitatile acestui spatiu sa fie percepute astfel de mintea umana, este necesara amenajarea lui intr-un mod cat mai placut si armonios.

Doar 3 dintre motivele pentru care sa alegi tablouri living pentru decorarea peretilor sunt prezentate in cele ce urmeaza:

  1. Schimba total aspectul living-ului. Un tablou pe panza de bumbac, realizat la calitate premium reda foarte fidel aspectul unui tablou pictat direct pe panza. Arta este capabila sa transmita emotii patrunzatoare, iar acesta este practic rolul principal al tablourilor. Privitorii vor fi fascinati de modul in care sunt redate imagini din natura, flori sau imagini abstracte cu o izbitoare asemanare cu tablourile originale. Un living trebuie sa fie primitor, iar peretii decorati cu tablouri pictate pe panza de bumbac sunt cei mai potriviti pentru a crea un astfel de mediu.
  2. Originale. Tablourile realizate cu o calitate a printului HD sunt 100% creatii originale, pictate cu tableta grafica cum sunt cele prezentate de GaleriaQ. Pentru a va diferentia de ceea ce este deja mult prea popular, numeroase modele de tablouri sunt disponibile pentru a va infrumuseta zona de living. Perspectiva dumneavoastra si alegerile pe care le veti face va pot conduce catre o amenajare originala sau mai putin originala.
  3. Personalitate. O parte din personalitatea locatarilor poate fi ampretata pe modul in care living-ul arata. Desigur ca toate spatiile de locuit sunt importante, insa living-ul este zona cea mai des populata de musafiri. Prin intermediul tablourilor va puteti transpune caracteristici ale personalitatii dumneavoastra in amenajarea locuintei.

Tablouri living de diferite dimensiuni

Pentru ca nu exista un tipar standard al locuintelor, unele avand dimensiuni mai mari, forme diverse, iar altele au dimensiuni foarte mici, tablourile sunt disponibile intr-o serie diversa de dimensiuni. In alegerea modelului de tablouri living dimensiunile peretelui pe care urmeaza sa il asezati sunt foarte impotante.

Living-urile de dimensiuni mari impun necesitatea unor tablouri de mari dimensiuni. Tablouri de tipul 100 cm sau chiar peste sunt, de asemenea, disponibile in variante de inalta calitate. O data cu dimensiunea unui tablou este gresit sa credem ca scade gradul de calitate. Aspectul este la fel de placut deoarece se folosesc aceleasi materiale, se parcurg aceleasi etape si sa acorda aceasi atentie.

Un tablou de dimensiuni mari are nevoie nu doar de un perete mare pe care sa fie amplasat, ci si de spatiu suficient in fata acestuia. Pentru a fi admirat in toata splendoarea lui si pentru a avea impact asupra privitorului, este important ca in fata lui sa fie un spatiu considerabil, raportat la dimensiunea tabloului.

Pentru living-urile de mici dimensiuni, tablourile minimaliste sunt foarte elegante si placute. Dimensiunea tabloului este foarte importanta in aprecierea acestuia la justa lui valoare. Un tablou prea mare pentru un living de dimensiuni mici va crea impresia ca il incarca exagerat de mult.

Exit mobile version