Continuăm subiectul angajării juristei de la Al Davila și la Spitalul de Pediatrie Pitești. Spuneam că Emanuela Dinu, în ciuda faptului că are procese pierdute pe bandă rulantă, ca jurist al teatrului piteștean , și-a mai luat un job și la Spitalul de Pediatrie. Ce spune directorul spitalului, Tudor Ionescu: ”Nu înțeleg ce este atâta supărare, comentarii răutăcioase…da, este angajată și la noi. Va lucra 3,5 ore pe zi, pe perioada de alertă , contractul prelugindu-se după 30 de zile. Nu mai aveam juriști…unul s-a pensionat, altul a plecat în altă parte…”

Intrebat când a început efectiv contractul, întrucât jurista deja s-a pus pe Facebook cu noul loc de muncă, și și-a primit și felicitările de rigoare, directorul spitalului declară că urmează pe 15 noiembrie să înceapă și ca va lucra 3,5 ore pe zi în intervalul când va dori.

Pe de altă parte, Felix Goldbach, directorul Teatrului Al Davila spune că jurista este angajată din 2018 la teatru, pe perioadă nedetrminată, 8 ore pe zi. ”Eu i-am spus că după ora 16.00 poate lucra unde dorește, dar aici trebuie să stea la program.”

Sigur că tânăra Emanuela nu este cea mai ”babană” angajare pe bani publici, dar cazul este elocvent cum doar unii au acces la locuri de muncă, pe când alții, poate mult mai pregătiți și cu experiență nu au acest noroc. Dar nici atâta putere de muncă…