Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Decât sa fie cu PSD, Miuțescu de la Argeș si-a dat demisia

Decât sa fie cu PSD, Miuțescu de la Argeș si-a dat demisia

pub@stiridepitesti

Deputatul Adrian Miuțescu și-a dat astăzi demisia din Partidul Național Liberal, alături de Ludovic Orban și ceilalți parlamentari liberali dezafiliați. Deputatul argeșean și-a depus demisia la sediul PNL, din capitală, după 31 de ani în care a fost membru al partidului, perioadă în care a ocupat mai multe funcții de conducere și de demnitate publică.

„Am luat această decizie cu mare greutate, după 31 de ani în care am fost membru PNL. În acest timp, am participat la toate campaniile electorale, la toate congresele partidului și evenimentele importante din PNL. Dar ce s-a întâmplat în ultimul timp în Partidul Național Liberal a depășit orice limită.

Am sperat până în ultima clipă că noua conducere a partidului va schimba direcția negocierilor pentru formarea Guvernului și nu va gira o alianță cu PSD. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Încă din timpul campaniilor electorale de anul trecut au fost membri PNL Argeș care au sabotat eforturile candidaților și ale echipei de campanie. În timpul alegerilor interne, care au culminat cu congresul partidului, din septembrie, s-a dus o luptă murdară care a avut drept scop ruperea coaliției de dreapta și îndreptarea partidului către o alianță cu PSD. Toate acestea au fost dezamăgiri pe care le-am trăit ca membru al Partidului Național Liberal.

Vreau să le mulțumesc argeșenilor, electoratului de dreapta, celor care m-au votat de două ori să îi reprezint în Parlamentul României. Sper să înțeleagă gestul meu așa cum trebuie. În campania electorală le-am promis românilor că vom dezvolta România și ne-am angajat că vom face reforme esențiale pentru modernizarea țării. Fără o coaliție a forțelor de centru-dreapta, aceste promisiuni nu mai pot fi îndeplinite. Aleg să nu trădez voturile primite din partea electoratului de dreapta și mă delimitez de tot ceea ce se întâmplă în prezent la vârful Partidului Național Liberal.

Mă voi bate în continuare pentru proiectele Argeșului, din postura de parlamentar, chiar dacă nu mai sunt membru PNL. Am ținut și țin la istoria PNL, motiv pentru care mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Am onorat istoria partidului de câte ori am avut ocazia și voi acționa în continuare ca un liberal autentic, apărând valorile de dreapta și susținând dezvoltarea județului Argeș”, a declarat deputatul argeșean Adrian Miuțescu.

Exit mobile version