Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Descoperă cum îți poți îmbunătăți experiența de utilizator folosind calculatorul

Descoperă cum îți poți îmbunătăți experiența de utilizator folosind calculatorul

pub@stiridepitesti

Calculatorul este o componentă importantă, nelipsită din casele majorității oamenilor, fie ca îl folosești pentru a te relaxa, fie că lucrezi de pe el. Dacă îți dorești ca PC-ul tău să fie cât mai performant pentru că faci streaming de pe el, editezi materiale audio ori pur și simplu îl folosești pentru a viziona filme și joci jocuri video, atunci acordă mai multă atenție plăcii tale de sunet. Integrată sau externă, o placă de sunet este o componentă hardware esențială PC-ului sau laptopului tău, care influențează calitatea audio a acestuia, deci și experiența ta ca utilizator. Cu toate acestea, multă lume nu acordă prea mare importanță în a alege o placă de sunet cât mai bună. Citește acest articol și vezi ce funcții trebuie să îndeplinească o astfel de componentă!

Iată câteva motive pentru a-ți moderniza calculatorul cu o placă nouă de sunet

  • Există o ofertă variată de plăci de sunet la Forit.ro, iar acestea atât externe, cât și integrate. Plăcile audio externe ți-ar putea atrage atenția dacă activitatea principală pe PC-ul tău este vizionarea de filme sau video-uri mai scurte, să te joci sau să asculți muzică, deoarece te poți orienta către o placă cu port USB. Ușor de folosit, aceste plăci de sunet externe nu necesită instalarea vreunei aplicații în computerul tău, și în plus, îți poți atașa la ea și microfonul pentru conversațiile audio și video cu prietenii, spre exemplu.
  • În prezent, muzica se prelucrează pe calculator, iar pentru un sunet cât mai profesionist vei avea nevoie de o placă audio integrată, una cu, cel puțin, două intrări dacă vrei să înregistrezi în același timp o voce și un instrumental. În cazul în care nu ai nevoie de o placă audio atât de avansată, ci vrei doar să o schimbi pe cea veche cu una mai nouă și mai bună, poți opta pentru un model mai simplu, de exemplu una de o calitate de 44,1 kHz la o rezoluție de 16 biți. Dacă ai ales una integrată, trebuie să știi totuși că aceasta necesită în plus instalarea plăcii de sunet, însă găsești îndrumare pe blogurile de specialitate.
  • Majoritatea PC-urilor au placa de sunet atașată pe placa de bază, iar asta te scutește de căutarea unei plăci audio, însă, probabil, ți s-a întâmplat măcar de câteva ori să fii dezamăgit de calitatea audio a PC-ului sau laptopului tău. În momentele acelea, cu siguranță ai dat vina pe boxele computerului, dar pentru a rezolva această problemă, ai putea lua în calcul modernizarea plăcii tale de sunet.

Fie că produci muzică, fie că te uiți la seriale, ai nevoie de sunet pentru relaxare ori ești des în apeluri video pe calculatorul tău, fă o schimbare! Nu sta prea mult pe gânduri pentru că lista cu prețuri a plăcilor de sunet este destul de variată, deci nu trebuie să-ți faci griji în privința costurilor! Acestea sunt compatibile cu majoritatea sistemelor Windows și poți oricând încerca simplu și rapid cu o placă externă cu port USB.

 

Sursă foto: Pixabay.com

 

Exit mobile version