Botinele au reprezentat intotdeauna modalitatea perfecta prin care sa iti poti pune in evidenta intreaga tinuta, datorita faptului ca sunt comode, dar in acelasi timp stilate. Daca iti doresti in garderoba ta cele mai spectaculoase si rezistente articole, opteaza intotdeauna pentru botine din piele naturala, intrucat acestea sunt de o calitate superioara, iar tu le vei putea purta cativa ani la rand. Totusi, este necesar sa stii cum sa le asortezi cu alte piese vestimentare, pentru a alcatui un look armonios.

Top 3 piese vestimentare pe care le poti asorta cu botinele pentru o aparitie spectaculoasa! 

  1. Rochia tricotata

Rochia tricotata reprezinta cheia unei tinute stylish in timpul sezonului rece, fiind extrem de calduroasa si usor de asortat cu alte articole vestimentare. Daca iti doresti un look cuminte, poti purta o rochie tricotata cu guler, alaturi de o pereche de botine cu toc mic, o pereche de dresuri negre si o geaca de blana. Accesorizeaza tinuta cu un pandantiv lung si cateva bratari. Daca temperaturile nu sunt atat de scazute, poti purta o rochie tricotata cu decolteu in V, pe care o accesorizezi cu o centura lata in talie. Gasesti botine la ePieleNaturala.ro, care se potrivesc de minune cu aceasta tinuta. Adauga si o geaca din piele si o pereche de cercei lungi. Prinde-ti parul intr-o coada de cal si opteaza pentru un machiaj simplu, de zi. 

  1. Blugii

Blugii sunt articolul indispensabil din garderoba oricarei femei, astfel ca ai posibilitatea de a alcatui cu acestia tinute armonioase de iarna. Acestia se potrivesc de minune cu o pereche de botine cu sireturi, alaturi de un pulover. Pentru un efect vizual mai puternic, adauga un cardigan lung si o geanta supradimensionata. Pentru a arata perfect in orice situatie, alege neaparat perechea de blugi care se potriveste siluetei tale. Este cunoscut faptul ca nu exista corp care sa nu arate minunat intr-o pereche de blugi, intrucat acestia sunt construiti astfel incat sa iti puna in evidenta cele mai frumoase forme.

  1. Fusta de piele

Fusta de piele este un element stilistic care se potriveste in orice tinuta, indiferent de anotimp. In ceea ce priveste sezonul rece insa, acest articol vestimentar se poate purta daca este asortat corespunzator, astfel incat sa obtii un outfit calduros si comod. Pentru un look iesit din comun, asorteaza o pereche de botine cu toc, cu o fusta neagra de piele si o camasa cu maneci largi peste care adaugi o vesta tricotata. Opteaza si pentru o geaca din blana si cateva accesorii stridente care sa intregeasca tinuta. Daca iti doresti un outfit mai casual, dar in care sa utilizezi botinele si o fusta din piele, opteaza pentru un pulover pe gat in culori neutre, alaturi de un cardigan lung. Alege doar doua sau trei accesorii minimaliste, precum o curea in talie si un pandantiv.

Asadar, daca iti doresti o tinuta armonioasa si corecta, alege intotdeauna o pereche de botine care sa iti scoata in evidenta restul pieselor vestimentare. Opteaza pentru articole must-have care se asorteaza perfect cu acest tip de incaltaminte si vei obtine cu siguranta un look spectaculos in iarna acesui an.

Sursa foto: Unsplash.com