Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Ce inseamna o casa de pariuri licentiata la ONJN?

Ce inseamna o casa de pariuri licentiata la ONJN?

pub@stiridepitesti

Industria pariurilor sportive si a jocurilor de noroc in general s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani la noi in tara, iar tot mai multi romani se distreaza in cadrul cazinourilor si caselor de pariuri de pe internet. Acum toate aceste jocuri de noroc online sunt reglementate si autorizate pe teritoriul tarii noastre, lucru ce s-a intamplat odata cu infiintarea ONJN.

In randurile ce urmeaza iti voi prezenta ce inseamna o casa de pariuri licentiata la ONJN, ce este aceasta institutie a statului si multe alte detalii pe care cu siguranta le vei gasi interesante.

Ce este ONJN?

In primul rand trebuie sa stii ca piata jocurilor de noroc online din Romania nu ar fi ajuns la nivelul la care este in prezent fara infiintarea ONJN. ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) este o institutie aflata in subordinea Guvernului Romaniei. Aceasta are ca scop autorizarea si monitorizarea desfasurarii jocurilor de noroc in tara noastra.

ONJN si-a intrat efectiv in rol in anul 2015, atunci cand a impus o serie de reguli clare atat pentru organizatorii de jocuri de noroc online, cat si pentru clientii acestor platforme. Din acel moment romanii s-au putut bucura de o piata de gambling online reglementata si astfel s-au putut distra 100% legal si in siguranta pe site-urile aprobate si licentiate de catre ONJN.

Daca pana in anul 2015 clientii romani se puteau inregistra si puteau juca pe orice site de pariuri si cazino de pe internet, incepand cu a doua jumatate a acelui an, in mediul online din Romania au putut functiona doar operatorii care au aplicat pentru o licenta la ONJN.

Pentru inceput a fost o perioada destul de tensionata, fiindca unii operatori s-au retras de pe piata in acel moment, altii noi au aparut, iar romanii pasionati de jocuri de noroc au trebuit sa se adapteze imediat la noile conditii impuse de ONJN.

Ce este o casa de pariuri licentiata ONJN?

Asa cum spuneam si mai sus, incepand inca din anul 2015, orice casa de pariuri sau cazino online care doreste sa se adreseze clientilor romani trebuie sa obtina mai intai o licenta de functionare din partea ONJN. Licenta este destul de usor de obtinut, fiindca trebuie indeplinite doar cateva criterii de baza, printre care cele mai importante sunt: site-ul sa fie complet disponibil in limba romana, iar clientii sa aiba posibilitatea de a depune, retrage si paria direct in moneda nationala (RON).

Un operator nou pe piata va primi in prima faza o licenta temporara, valabila 1 an de zile, iar dupa aceasta perioada daca toate conditiile impuse de ONJN sunt respectate atunci operatorul respectiv va obtine o licenta definitiva, disponibila pentru 10 ani.

Asadar, o casa de pariuri licentiata la ONJN este o agentie la care clientii romani se pot inregistra si pot paria legal si in siguranta, fiindca platforma a fost acceptata si verificata de catre aceasta institutie a statului.

In momentul de fata exista zeci de case de pariuri cu licenta ONJN, astfel ca romanii se pot bucura de o varietate mare de agentii din care sa aleaga. Astfel fiecare jucator se poate inregistra pe platforma de pariuri care doreste si a carei servicii i se potrivesc cel mai bine nevoilor sale.

Este foarte simplu sa afli daca agentia de pariuri online la care vrei sa joci are licenta. Trebuie sa gasesti pe site-ul acesteia numarul licentei, iar ca o verificare suplimentara poti consulta pagina ONJN cu operatorii de pariuri aprobati.

De ce sa alegi o casa de pariuri cu licenta?

Inca din start trebuie sa stii ca in prezent daca vrei sa joci pariuri online singura optiune sigura si legala este sa iti deschizi cont la o agentie licentiata. Daca te inregistrezi pe un site fara licenta risti sa primesti o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 RON si poti fi foarte usor depistat.

In plus nu ai niciun motiv bine justificat pentru a juca la o agentie fara licenta. Exista o multime de case de pariuri licentiate care ofera servicii de cea mai buna calitate.

Jucand la o casa de pariuri cu licenta te distrezi in primul rand legal, fara teama de a incasa o amenda destul de mare despre care am amintit anterior. Pe langa asta, esti sigur ca datele tale personale, conturile bancare, precum si banii depusi in cont sunt in deplina siguranta. Casele de pariuri cu licenta ONJN sunt verificate si din acest punct de vedere, astfel ca beneficiaza de soft-uri de securitate de inalta performanta.

Un alt avantaj de care beneficiezi jucand la o agentie de pariuri licentiata este acela ca aceste site-uri acceptate de catre ONJN pun mai mare accent pe nevoile romanilor. Nu vei pierde bani la schimbul valutar, pentru ca depui si retragi direct in lei romanesti, beneficiezi de oferte de pariere mult mai bune pentru competitiile sportive din Romania si in acelasi timp incasezi bonusuri si oferte special create pentru romani.

De asemenea, in cazul in care intampini orice fel de problema la o agentie cu licenta ONJN poti adresa o plangere catre aceasta institutie a statului. Practic ONJN este un “aliat” al clientilor romani in orice problema pe care acestia o intampina pe site-urile de pariuri licentiate.

In concluzie, ai aflat asadar ce este o casa de pariuri online licentiata la ONJN si care sunt motivele pentru care merita sa iti deschizi un cont pe un astfel de site. E clar ca infiintarea ONJN a reprezentat un pas important in dezvoltarea industriei de gambling online de la noi din tara.

Exit mobile version