Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, și deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, au susținut a o conferință de presă la Câmpulung_Muscel.

Ion Mînzînă a declarat că este un nou început pentru organizația PSD Câmpulung, iar deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar al PSD Câmpulung Muscel, a anunțat că ușile organizației municipale a PSD sunt larg deschise, fiind bineveniți toți cei care sunt competenți și legitimi în comunitate și care pot contribui la dezvoltarea municipiului.

“𝗚𝗮̂𝗻𝗱𝗶𝗺 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦”“Este un nou început pentru PSD Câmpulung Muscel. Este momentul revitalizării acestei organizații.

Îi mulțumesc doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu că a acceptat să fie președinte pentru o perioadă determinată. La cum o cunosc, sunt sigur că va readuce PSD Câmpulung acolo unde a fost și mai mult decât atât!

La Câmpulung ne dorim o opoziție constructivă și vă asigur că gândim un program pentru întregul județ, indiferent de culoarea politică a primarilor. 𝗟𝗲 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝘂𝗺𝗲𝘀𝗰 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶̂𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝗮𝘁𝗮̆ 𝗣𝗦𝗗 𝗶̂𝗻 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗶 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿 𝗰𝗮̆ 𝗻𝗲 𝘃𝗼𝗺 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶!”, a spus Ion Mînzînă.

“𝗦𝗶𝗺𝗼𝗻𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗮-𝗢𝗽𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂: 𝗢𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂 𝗹𝗮 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗲𝗺𝗲𝗹𝗶𝗶 𝗮 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗣𝗦𝗗 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝗰𝗮̂𝘀̦𝘁𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝗻𝗴𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿”

𝗢𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂 𝗹𝗮 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗲𝗺𝗲𝗹𝗶𝗶 𝗮 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗣𝗦𝗗 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝗰𝗮̂𝘀̦𝘁𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝗻𝗴𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿.
Îmi doresc să fiu un catalizator al energiilor din organizație și să regenerăm PSD Câmpulung Muscel.

Cuvintele de ordine sunt unitate, regenerare, rezultate! De acum, ușile sunt larg deschise la PSD Câmpulung și orice câmpulungean care este competent și legitim în comunitate este binevenit. Îi așteptăm pe tineri să ni se alăture. Vom fi o prezență constantă în Câmpulung și ne dorim să ajutăm la dezvoltarea municipiului”, a declarat SImona Bucura-Oprescu.