Știri de Pitești prezenta în materialele anterioare povestea preotesei de la Dobrești, care ocupă fără examen două funcții de jurist- Teatrul Al Davila și Spitalul de Pediatrie Pitești, ambele aflându-se în subordinea Consiliului Județean Argeș, secțiunea ”Cultură” fiind păstorita de omul de cultură, sport și arte vestimentare, Adrian Bughiu. Spuneam că: ”O tânără juristă, care lucrează și la Teatrul Alexandru Davila, dar și la Spitalul de Pediatrie ocupă două funcții concomitent. Cazul a strârnit reacții în rândul opiniei publice, care nu înțelege cum cineva poate ocupa două funcții la stat, iar alți juriști nu-și găsesc nici macar un part-time.

Acum, ies la iveală și alte fapte comise de Emanuela Dinu, în calitate de preoteasă și soțul acesteia, preot la Dobrești, Alin Dinu.

Cei doi și-au luat angajamentul să aibă grijă de doi bătrâni, familia Cristea Gheorghe și Ioana. Surse din localiate au povestit pentru Știri de Pitești cum cei doi au reușit să-i deposedeze pe batrâni de mai multe sume de bani și bunuri.

Apelând la latura sensibilă a vârstinicilor, preoteasa s-ar fi plâns că nu are cu ce să facă naveta la Pitești, și astfel a primit din partea celor de care trebuia să aibă grijă, un Passat. De-a lungul timpului, tinerii soți ar mai fi primit sume de bani sub forma de donație către biserică, dar și subvenționarea studiilor preotesei. Intreg materialul poate fi citit AICI

In sprijinul materialelor noastre, aducem în completare înregistrări cu bătrânul, făcute cu puțin timp înainte să moară. Acesta povestește cum a fost păgubit de bunuri și bani de preotul Alin și soția Emanuela.

Ca o picanterie, la un moment, dat preoteasa nu-i mai răspundea bătrânului la telefon, sub pretextul că se află într-o misiune secretă în alt oraș. Vă lăsăm să ascultați mărturia bătrânului de peste 90 de ani care spune că a fost escrocat de jurista de la Teatru Al Davila și Spitalul de Pediatrie. Sperăm să o asculte și șefii săi de la Consiliul Județean Argeș, teatru, spital, biserică.

Vom reveni și cu alte filmulețe.