Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Noul subprefect PSD a depus jurământul. Ce mesaj a transmis fostul subprefect...

Noul subprefect PSD a depus jurământul. Ce mesaj a transmis fostul subprefect liberal Lucian Ionescu

pub@stiridepitesti

Noul subprefect de Argeș, Bogdan Minciunescu a depus astăzi jurământul. Bogdan Minciunescu vine din mediul privat unde a fost angajat al Grupului Dacia-Renault. Timp de 15 ani a fost responsabil cu digitalizarea în cadrului Grupului Renault. Este licențiat în inginerie, științe economice și drept și este propunerea PSD.

Acesta îl înlocuiește pe fostul subrefect liberal, Lucian Ionescu. După demitere, Ionescu a făcut o postare pe Facebook unde lasă să se înțeleagă că nu este agreat de noua conducere PNL Argeș, care a intrat în era Alina Gorghiu, pentru că a făcut parte din echipa Miuțescu-Orban. Al doilea subprefect,  Dragoș Predescu, un apropiat al prefectului PNL, Radu Perianu, a rămas încă pe funcție, fiind agreat și de Gorghiu.

Lucian Ionescu:Pentru ca am fost numit politic în functia de subprefect, vreau să fac cateva remarci și din acest punct de vedere. Încă de când s-a parafat coaliția de guvernare PNL – PSD a aparut informația ca voi fi schimbat, cauza fiind algoritmul de împărțire al funcțiilor între PNL și PSD. Insă, lăsând la o parte așa zisul algoritm politic, nu pot să nu remarc un fapt concret, acela că în urmă cu aproape un an PNL-ul avea doi reprezentanți în conducerea prefecturii, pe domnul Emanuel Soare și pe mine, iar acum are tot doi, doar că nu mai sunt eu și domnul Soare ci sunt doi colegi ai noștri. E evident că în PNL Argeș există un fenomen de canibalizare cauzat de orientările pe care le-am avut la congres, care se desfășoară cu zâmbetul pe buze! Și acest lucru cred ca reprezintă un pericol pentru viitorul PNL-ului! Sper ca noua conducere sa-mi demonstreze, în timp, că mă înșel! Am dubii!
În data de 09 noiembrie, având funcția de subprefect, am făcut o postare publică (se poate gasi pe wall-ul profilului meu de facebook) prin care afirmam că nu sunt de acord cu această alianță de guvernare și că eu consider că este împotriva firii. Poziția mea de atunci și până acum nu s-a schimbat nici măcar un milimetru, lucru care îmi usurează plecarea din acestă poziție guvernamentală. În continuare consider că această alianță de guvernare este o greșeală pe care PNL-ul o va deconta în viitor. PNL-ul a promis alegătorilor un guvern de dreapta iar PSD-ul nu trebuie niciodată subestimat!
În ceea ce mă privește, în perioada viitoare mă voi concentra pe activitatea profesională, cel mai probabil mă voi întoarce în mediul privat. Cu privire la activitatea politică, am să analizez cu atenție și am să decid, fără să mă pripesc, care va fi direcția pe care o voi urma!
Mulțumesc tuturor!

Exit mobile version