Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social Expoziție de legendă -tricoul lui Nicolae Dobrin expus la Auchan Bradu alături...

Expoziție de legendă -tricoul lui Nicolae Dobrin expus la Auchan Bradu alături de alte tricouri purtate de jucătorii Echipei Naționale de fotbal

pub@stiridepitesti

Peste 70 de tricouri purtate de legende ale fotbalului românesc vor fi expuse la Pitești Retail Park / Auchan Bradu

 În perioada 2 – 15 aprilie, Galeria comercială Pitești Retail Park / Auchan Bradu găzduiește expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii Echipei Naționale de fotbal în ultimii 50 de ani. Unele dintre acestea au făcut parte din echipamentul cu care Generația de Aur a ieșit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale. Printre exponate se numără și tricoul purtat de Nicolae Dobrin la echipa națională, unul dintre cei mai buni fotbaliști români din istorie a cărui întreagă carieră este legată de clubul FC Argeș.

Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 12.30, în prezența invitaților speciali Miodrag Belodedici, primul fotbalist din lume care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite și care a adunat 55 de selecții în echipa națională pentru care a marcat și 5 goluri și Managerul General al Clubului FC Argeș, marele atacant al anilor 90, Jean Vladoiu, care îmbrăcat tricoul echipei reprezentative de 28 de ori și a marcat 2 goluri. Iubitorii fotbalului vor putea obține autografe de la cei doi mari fotbaliști de legendă și vor avea parte și de alte surprize.

Tricoul purtat de Nicolae Dobrin la Echipa Națională se întoarce în Pitești

Alături de exponatele din colecția Romanian Football Legends, vor fi expuse și articole istorice din Colecția FC Argeș. În cadrul evenimentului de deschidere, iubitorii de fotbal și nostalgicii vor putea retrăi momente emoționante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în Echipa Națională, precum Nicolae Dobrin, Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Rodion Cămătaru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordănescu. Întreaga carieră a jucătorului Nicolae Dobrin este legată de clubul argeșean, singurul pentru care a evoluat, cu o scurtă experiență la CS Târgoviște (1980-1982). A jucat 408 meciuri în Divizia A și a marcat 111 goluri.

Expoziția, organizată de Pitesti Retail Park / Auchan Bradu, în colaborare cu Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în intervalul 10:00 – 21:00.

În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre sau medalii și fanioane dedicate Echipei Naționale, multe dintre ele cu vechime de peste 80 – 90 de ani.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://pitestiretailpark.ro/

Despre Pitești Retail Park

Centrul comercial Pitești Retail Park are o suprafață de 40,000 mp, o parcare generoasă și peste 40 magazine  având ca principale ancore: Auchan, Bricodepot , JYSK, Altex,  Emag, Pepco, Animax, Zoomania, Lems, Naturlich, Cador. Pitești Retail Park.Inspirație pentru casa ta este locul unde clienții găsesc o diversitate de produse pentru amenjarea casei, alături de produsele necesare zi de zi la prețuri competitive.

Exit mobile version