Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Cinste și onoare veteranilor de război!

Cinste și onoare veteranilor de război!

pub@stiridepitesti

O delegație a Partidului Social Democrat Argeș a participat astăzi la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Veteranilor de Război, celebrată în fiecare an pe 29 aprilie.

La ceremonie a participat și veteranul de război maior (rtr) Dumitru Din, în vârstă de 103 ani, decorat în cariera sa cu „Medalia Crucea Comemorativă a celui de-al Doilea Război Mondial, 1941-1945”, prezență care oferă fiecăruia dintre noi o adevărată lecție de viață, curaj și demnitate.

În momente precum acestea, când un război sângeros se poartă la granițele noastre, trebuie să ne amintim și să cinstim cu atât mai mult sacrificiul veteranilor de război!

Din delegația condusă de președintele executiv al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al Municipiului Pitești, au facut parte parlamentarii PSD de Argeș Cristina Stocheci, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, precum și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, consilierul județean Vasile Negoescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, consilierul Ionuț Dumitru și primarul comunei Bogați, Ion Gârleanu.

Exit mobile version