Atunci când nu ai reușit să încasezi plățile anterioare ale împrumutului, poate fi dificil să găsești o instituție financiară care să-ți poată oferi acest împrumut fără un control amănunțit. Dar din fericire, unele instituții sunt dispuse să ofere un credit fără verificare în biroul de credit.

Ce se întâmplă când ești un rău-platnic?

Odată ce un client are un credit neplătit al ratelor și dobânzilor, biroul de credit va procesa înregistrarea acestui client ca fiind cu un istoric negativ. Prin urmare, acest birou de credit nu numai că deține date despre persoane fizice sau companii, dar evidențiază și un sistem care oferă un scor pentru fiecare client sau potențial client al băncii, pe baza înregistrărilor istorice. În acest sens, atunci când banca verifică un rău-platnic, va primi o analiză completă a profilurilor clienților. Pe scurt, atât timp cât ai un istoric negativ într-un birou de credit, șansele tale de a obține un nou împrumut sunt practic nule.

Exista vreo metodă de a scăpa de istoricul meu negativ?

Oricât de dificil ar fi, există opțiunea de a fi eliminat de pe lista celor cu un istoric bancar negativ. Tot ce trebuie să faci este să-ți plătești restanțele împrumuturilor bancare și să scapi de ele în termen de patru ani de la ultimele restanțe. În acest termen, birourile de credit se pot actualiza. Pe de altă parte, dacă ești vătămat de titlul pe care l-ai primit și poți demonstra în mod legal că numele tău nu ar trebui să figureze pe lista de rău-platnici, vei fi eliminat din acea listă.

O altă modalitate de a încerca să scapi de istoricul bancar negativ, este să contactezi un avocat care poate cere eliminarea din biroul de credit. Cu toate acestea, succesul nu este garantat.

Cu toate acestea, dacă nu poți să ieși de pe lista creditorilor ce nu și-au plătit ratele și să elimini istoricul bancar negativ, unele instituții financiare nebancare pot acorda un credit fără verificare în biroul de credit. Dacă te aflii  într-un birou de credit, nu mai trebuie să aștepți să fii eliminat de pe lista biroului de credit pentru a te califica pentru un nou credit de refinanțare.

Există multe instituții financiare nebancare care sunt dispuse să acorde un credit fără verificare în biroul de credit. Deși suma nu atinge o valoare mare, banii vor fi virați în contul tău într-o perioadă scurtă de timp. Aceste opțiuni sunt, de asemenea, idei bune pentru împrumuturi online de urgență care nu acceptă amânări.

Dacă ai un istoric bancar negativ și ești considerat un rău-platnic din cauza delincvenților anterioare ale creditului, instituțiile nebancare, te pot ajuta, deoarece nu iți vor verifica istoricul.

Cu toate acestea, un sfat bun este de a încerca să scapi de delincvențele trecute pentru a putea avea un viitor mai ușor și sigur din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu ai un istoric pozitiv în biroul de credit, exista o soluție. Trebuie doar să cauți cu atenție și să găsești varianta ce poate fi în favoarea ta prin recomandarea de împrumut fără biroul de credit.