În perioada 19 – 22 mai 2022, copiii se vor putea bucura, în Pitești, de o lecție educativă inedită despre spațiul stelar – „Kids in Space”. Povestea uimitoare, creată special pentru ca publicul să fie puternic impresionat de emoțiile vizuale nemaiîntâlnite, este adusă, la Pitești, de către primul planetariu presostatic mobil din România, Visionarium Theater, cu o capacitate de 36 de persoane / spectacol.
Visionarium – Digital 360 Theater va fi amplasat în Piața Primăriei și va avea program în intervalul orar 09:00 – 21:30, de joi, 19 mai 2022, până duminică, 22 mai 2022. Grupurile școlare vor avea acces prioritar, în baza rezervărilor făcute în prealabil.
Animațiile, grafica și proiecțiile sunt realizate pe cupolă, un ecran unic de 180 grade, și vor aduce în prim plan planetele, universul, lansarea navetelor spațiale de la NASA, teme din filme celebre, create pentru această ocazie. Conținutul educativ al proiecțiilor este recomandat pentru toate vârstele, adulți și copii.
Proiecțiile au o durată de 15 minute, cu pauză de ieșire/intrare, putând rula zilnic, ori de câte ori este nevoie, până la ultimul spectator. Biletele se pot achiziționa pe : https://robilete.ro.