În exclusivitate pentru Știri de Pitești, Cristi Călin, cel care a adus în spațiul public faptele imorale din sânul BOR, ne-a detaliat mai multe aspecte legate de înalți prelați din Argeș. Intr – o discuție telefonică avută cu acesta, spune că deputatul PSD Argeș, Aurel Bălășoiu, i s-ar fi confesat ca chiar Înaltul Calinic al Argeșului ar fi avut cunoștință de plăcerile lui și altor „băieți” cu sutana. Mai mult, chiar secundul acestuia, care ar fi râvnit la inalta sa funcție, ar fi fost prezent prin poze și înregistrări video pe celebrul grup de whassap, în ipostaze demne de filme pentru adulți. „De Caliopie ati auzit? A fost implicat într-un scandal cu o femeie măritata?!”, ne întreabă Cristi Călin.

Raemificatia acestui caz duce până la politicieni din Ardeal. Cristi Călin ne-a declarat ca nu vrea să facă rău nimănui, si că, chiar azi a vorbit cu deputatul Bălășoiu,  despre care spune ca era intr – o stare bună.

Întrebat de reporterii Știri de Pitesti până unde va merge în demersurile sale, acesta a spus ca până își va atinge scopul, si, recunoaște că se teme pentru siguranță sa. În curând vom reveni cu acest subiect detaliat.