Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Construiește mai isteț, mai repede, mai bine

Construiește mai isteț, mai repede, mai bine

pub@stiridepitesti

Vrei să pornești în căutarea casei perfecte insa deja ai fost asaltat de zeci de oferte din toate părțile? Esti confuz? Dacă nu ai o listă clară de priorități, este foarte greu să sortezi printre toate optiunile de pe piata. Cu ce sa incepi, imediat după stabilirea bugetului? Scrie prioritățile tale si apoi îți va fi mult mai ușor să elimini ofertele care nu ți se potrivesc.

Dacă pe lista ta de priorități se regăsesc și cuvintele simplu, rapid și de calitate, atunci pe casa-ieftina.ro ai putea găsi proiectul ideal pentru tine. Casele ofertate au un design modern, sunt executate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar o echipă întreagă de experți îți stă la dispoziție pentru consiliere și asistență. Dacă încă nu ești convins, descoperă mai jos de ce alții aleg fără ezitare Casa Ieftină.

Iata principalele avantaje pentru a alege o casă de pe casa-ieftina.ro

  • Primesti 10 variante de aranjare a spațiului din care să alegi – cu toții avem idei și preferințe diferite când vine vorba de configurarea spațiului de locuit, și aici vorbim strict de amplasarea camerelor în relație una cu alta. Apoi mai sunt nevoi diferite și în ceea ce privește numărul de camere si suprafața lor – poate vrei mai multe camere, sau poate un living mai spațios, poate preferi bucătăria separata de zona de zi. Cele 10 planuri de casă oferite de casa-ieftina.ro sunt în așa fel concepute încât să satisfacă cele mai variate dorințe. Și încă ceva: indiferent de varianta pe care o alegi, prețul este la fel!
  • Ai livrare in 48 de ore de la semnarea contractului – pare greu de crezut, însă este adevărat. Livrarea în acest termen record este posibilă deoarece casele se găsesc pe stoc, astfel că în maxim 2 zile pot ajunge la tine, oriunde ai fi în țară. Timpul de livrare extrem de scurt nu știrbește cu nimic calitatea construcției, pentru că după cum spuneam, casele se află pe stoc, fabricate din timp cu multă grijă și atenție. Pentru a afla mai multe despre elementele constructive cele mai importante – pereți, acoperiș, planșeu – citește cu atenție secțiunea special dedicată lor.
  • Cumperi (daca preferi) doar kitul de casă – dacă vrei să te implici activ în construcția propriei case, poți face acest lucru cumpărând doar kitul, fără instalare. Toate elementele prefabricate sunt executate la milimetru, cu o marjă de eroare infimă. Nu trebuie așadar să îți faci griji în privința montării, componentele se vor îmbina fără probleme.

Următorul pas este să o ”construiești pe hârtie”. Utilizează configuratorul de case pentru a crea locuința ideală, în funcție de preferințe, dar și de buget. Aici poți să alegi stilul arhitectural, materialele folosite pentru acoperiș, pereți și plăci, tâmplăria, copertina și dimensiunile terasei, sistemul de montare, tipul izolațiilor. Pentru sfaturi și explicații în detaliu poți apela oricând la experții Casa Ieftină, care te vor îndruma spre alegerile cele mai potrivite pentru tine.

Exit mobile version