Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Căpitanul FC Argeș, Ionuț Șerban, despre acuzația că l-a sabotat pe Prepeliță...

Căpitanul FC Argeș, Ionuț Șerban, despre acuzația că l-a sabotat pe Prepeliță și ce crede fostul antrenor că s-a întâmplat

pub@stiridepitesti

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei FC Argeș, a declarat la un post tv că Andrei Prepeliță, fostul antrenor al echipei din Trivale, ar fi fost sabotat de unii dintre jucători. Printre cei care l-au ”lucrat” pe tânărul antrenor s-ar afla ”aripa franceză” dar și românii Iasmin Latovlevici și căpitanul Ionuț Șerban.

Contactat telefonic de redactorii Știri de Pitești, Ionuț Șerban a declarat: ”Nu are nicio treaba, asta e părerea lui, eu am intrat în etapa a șasea să joc, pentru că am avut ruptură de ligament. Prepe îmi este prieten, mi-a fost coleg…m-a suprins declarația lui (nr – Viorel Tudose), și acum câteva săptămâni a avut o declarație din asta că l-am lucrat eu cu Lato. Nici vorbă de așa ceva, putem să ne întâlnim față-n și să stăm de vorbă (nr-Andrei Prepeliță), departe de mine acest lucru, nu am făcut niciodată așa ceva!”

In altă ordine de idei, Andrei Prepeliță ne-a declarat: ”Eu, sincer, nu acuz pe nimeni, m-am despărțit în relații bune cu jucătorii, dar și cu ceilalți oameni, am dat mâna și le urez baftă. Dânsul fiind finanțatorul principal, poate să-și spună părerea, eu ca antrenor nu pot să acuz jucătorii, cu ei am făcut acea performanță. Ca jucător poți să ai și momente bune, dar și mai puțin bune!”

Andrei Prepeliță s-a despărțit de FC Argeș printr-un comunicat sec postat de conducere, pe pagina clubului, chiar când acesta se pregătea de flash interviu după meciul cu Petrolul, pierdut de argeșeni. Noul antrenor este Marius Croitoru care în trecut a mai antrenat pe FC Botoșani și FC U Craiova. Primul meci antrenat de Croitoru s-a terminat cu 5 goluri marcate de Sepsi în poarta FC Argeș și nicio reușită de violeți.

 

Exit mobile version