Dani Mocanu este un cetățean al județului Argeș. Meseria lui este de interpret de manele, dar, pe lângă, se mai ciocnește și cu legea. Nu este menirea noastră să-l judecăm, pentru asta există Instanță. Însă, nu putem trece cu vedera ultima sa piesă, făcută cu Ioniță și Shaggy. Piesa a rupt tot, și se află în toate topurile – „Trbaka”.

Cum, Dani Mocanu se află în arest la domiciliul său, după o altercație, mi-a fost greu să  iau legătura cu el. Nu mai răspundea la numerele de telefon pe care le aveam. A trebuit să fac demersuri pentru a afla noul nr de telefon, mai mult ca la un ministru.

Asa cum mă știți, redau cu sinceritate tot ce  am vorbit cu acest personaj atipic, mai ales ca și el a fost sincer.

Reporer: „Bună seara! Îmi cer scuze, cu dl Dani Mocanu, va rog!”

O voce:” Buna seara! Cu dl Mocanu…

Vocea: „Sunt șoferul lui..”

(I-am zis cine sunt și ce vreau)

” Doamna, eu sunt, Dani, dar ma sună toți nebunii… Nu mai am același nr.. ”

Si am început sa vorbim…

Dani Mocanu:” Piesa am făcuat cu Costi Ioniță, care e un nume, si cu Shaggy. Am filmat video înainte de arestul la domiciliu, sunt niște nume mondiale. Sunt cel mai în top de 7-8 ani, așa vrea Dumnezeu, El imi cunoaște sufletul. El știe că eu merit mai mult…”

Reporter: ” Cum era Shaggy? ”

Dani Mocanu: ” Foarte simplu. Deși este un nume și are mulți bani, este foare modest. Avea adidași de 200 de euro.”

Reporter:  „Si eu am adidași de 200 euro!” (Rade). Pot să vă  pun o întrebare juridică?”

Dani Mocanu: ” Sigur!”

Reporter: „Care este situația dvs juridică, la acest moment?”

Dani Mocanu: „Situația mea este critică. Dacă eram un băiat care fura găini, nu era așa interes. Dar, să tragem pe Dani Mocanu.”

Reporter: „Oare, piesele despre procurori au influențat cumva?”

Dani Mocanu: „Nu cred, poate sunt unii procurori care au gândit altfel. Dar, una este lumea artistică, alta este fapta. Eu am încredere în Justiție.”

La final, l-am întrebat și de ironia făcută cu o anumită partea a presei, când a scris că este invitat la castelul Bran, la reuniunea lui Elan Musk, preluata fără verificare de mulți ziariști.

Dani Mocani:” Eu știam de la organizatori că nu vine Elan Musk. A fost o glumă, presa știe să facă și rău, și bine!” (Rade).

La final, Dani Mocanu ne-a spus ca va mai avea colaborări internaționale, dar și glume pentru presa avida de can-can și care nu-și verifică sursele.

P. S. Înainte de a începe interviul, i-am spus omului că eu nu sunt ascultătoare de manele, dar, apreciez performantele sale din show biz. A râs împăciuitor, si a spus că nu este nicio problemă, să dau drumul la întrebări. Dovadă de mare toleranța, mai ales în situația sa.