Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Dică: ”Nu suntem Barcelona, facem ce putem!” CS Mioveni -Chindia Târgoviște se...

Dică: ”Nu suntem Barcelona, facem ce putem!” CS Mioveni -Chindia Târgoviște se dispută duminică acasă

pub@stiridepitesti

Duminică, de la ora 13.00, CS Mioveni va întâlni pe teren propriu pe Chindia Târgoviște. Echipa lui Nicolae Dică vine după un parcurs general foarte bun, dar după un eșec suferit în fața celor de la Voluntari. Dică și-a încurajat băieții, promite că vor da totul, și face apel la suporteri să-i susțină în continuare.

Nicolae Dică: ”In șapte etape am acumulat puncte, am pierdut doar două jocuri, trebuie să fim bărbați, să intrăm pe teren să dăm totul. Chindia este o echipă ofensivă de când a venit Toni (n.r Toni Petrea), se vede schimbarea, o echipă cu jucători buni. Noi nu avem probleme de lot acum. Mi-aș dori ca oamenii să vină în număr cât mai mare la stadion, dar le mulțumim și celor care au fost ne-au încurajat (n.r -partida cu Voluntari), ne pare rău că nu am putut să le facem o bucurie, dar trebuie să înțeleagă că trebuie să încurajeze echipa în continuare. Atât eu, cât și acești băieți facem tot posibilul să menținem Mioveni în Liga1, atât cât putem, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid să câștigăm toate meciurile.”

Accesul în stadion se face pe baza de bilet, preț 20 de lei. In acest moment ultimele trei clasate sunt FC Argeș, UTA Arad și Mioveni.

Exit mobile version