Casa Judeteana de Pensii Arges ofera beneficiarilor sistemului public de pensii urmatoarele informatii:

 In anul 2023 vor fi 18 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare in 9 martie, 23 martie, 6 aprilie, 20 aprilie, 6 mai, 22 mai, 7 iunie, 23 iunie, 9 iulie, 25 iulie, 10 august, 26 august, 11 septembrie, 27 septembrie, 13 octombrie, 29 octombrie, 14 noiembrie, si 30 noiembrie.
Aceste informatii sunt afisate la sediul institutiei si pe site – http://www.cjparges.ro/index.php?sel=bilete, unde persoanele interesate pot consulta si Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023 si lista statiunilor, precum si alte informatii utile.

 Pentru prima serie din acest an, cu plecare in data de 9 martie, ne-au fost repartizate 56 de bilete in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice). Aceste baze de tratament sunt in statiunile Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa si 1 Mai.
Biletele din aceasta prima serie se distribuie direct celor care au solicitat bilet in aceasta perioada incepand cu data de 7 martie 2023.
Persoanele interesate se vor prezenta la ghiseul de bilete cu actul de identitate in original, cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 Reamintim beneficiarilor sistemului public de pensii urmatoarele:
 Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
 Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.
 Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.
 Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro.