Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Continuă lucrările pe șantierul Drumului Județean 702G, Căteasca

Continuă lucrările pe șantierul Drumului Județean 702G, Căteasca

pub@stiridepitesti
Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, împreună cu AlinaNicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și primarul comunei Căteasca, FlorianLiviuNăstase, au fost astăzi, 11 mai 2023, pe șantierul Drumului Județean 702G.
Acest tronson de drum județean, în lungime de 12 kilometri, a fost predat în administrare de către CJ Argeș către Consiliul Local Căteasca, pentru a fi asfaltat, în urma unui parteneriat cu administrația locală, parteneriat similar cu cel de la DJ 704C, varianta ocolitoare a podului închis de la Căteasca, drum asfaltat anul trecut.
Suntem în comuna #Căteasca, unde am fost invitați de primarul Liviu Năstase pentru a vedea lucrările de asfaltare la drumul județean. Aici lucrările se derulează în urma unui parteneriat, Consiliul Judetean Arges predând administrarea tronsonului pentru această investiție.
Încurajăm astfel de parteneriate pentru a asfalta mai rapid un număr cât mai mare de kilometri. Sunt parteneriate care s-au dovedit a fi eficiente. Îi mulțumim domnului primar pentru efortul pe care îl face pentru a asfalta acest drum județean și sperăm să continuăm astfel de colaborări – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges.
Exit mobile version