Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie La Topoloveni închirierea bicicletelor este GRATUITĂ

La Topoloveni închirierea bicicletelor este GRATUITĂ

pub@stiridepitesti
Proiectul „Modernizare/Extindere alei pietonale si construire piste de biciclisti in Oras Topoloveni- zona DN7, se va finaliza, astfel pentru a beneficia de bicicletele ce sunt amplasate in centrul orasului va rugam sa va instalati aplicatia NextBike by Tier iar pentru alte informatii personalul specializat va sta la dispozitie in cadrul Centrului de informare din oras.
Va informam ca inchirierea bicicletelor este GRATUITA, persoanele care doresc inchierea sunt rugate sa citeasca Regulamentul privind utilizarea sistemului de Bike Sharing https://www.topoloveni.ro/uploads/pages/files/Regulament_Bike_Sharing_Topoloveni.pdf si sa se informeze de la personalul ce isi desfasoara activitatea la Centrul de informatii din oras.
Prin proiectul sus mentionat se va da utilizarii si o statie de incarcare vehicule electrice, amplasata in parcarea din vecintatea Politiei orasului, facilitand simultan incarcarea a doua vehicule. Modul de functionare si utilizare este prezentat prin afisaj pe statie, iar informatii suplimentare se obtin tot de la personalul specializat la Centrul de informatii din oras.
Exit mobile version