Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Consilierii județeni PNL cu funcții babane la stat solicită reducerea a 55...

Consilierii județeni PNL cu funcții babane la stat solicită reducerea a 55 de posturi la CJ Argeș

pub@stiridepitesti

Intr-un comunicat emis de grupul PNL din cadrul Consiliului Județean Argeș se arătă următoarele: ”În fapt, prin acest proiect de hotărâre, domnul preşedinte Ion Mînzînă, în calitate de iniţiator, ne solicită să votăm propunerea dumnealui de creştere a numărului de angajaţi ai Consiliului Judeţean Argeş cu un număr de 55 de noi posturi, care se adaugă la cele 200 deja existente. „ spuneau consilierii PNL,  prin vocea lui Narcis Sofianu.

In contrapartidă, Ion Mînzînă explica: ”Este o necunoaștere a legilor de către domnii liberali, este o repoziționare a statului de funcții, nici măcar modificare de organigramă. Până acum, noi nu am pierdut niciun proces cu PNL Argeș, și nici nu am făcut mare tam-tam că-i făceam celebri și arătam populației cât de slăbuți sunt. ”

 Ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Județean Argeș

 In cadrul ședinței, reprezentantul grupului PNL din Consiliul Județean Argreș, Narcis Sofianu, a cerut să se retragă de pe ordinea de zi proiectul care făcea referire la cele 55 de posturi. Ion Mînzînă a intervenit rapid cu specificații: ”Nu sunt niciun fel de cheltuieli suplimentare, mi-ați zis că să renunț la unul dintre cei 5 consilieri personali. Fals, am 6. Dacă ordonanța din viitor îmi va cere să renunț la unul, doi, trei o voi face. Noi, la CJ Argeș, avem 182 de angajați, mult mai puțini angajati ca la alte consilii județene.Tot ce am realizat până acum, am realizat cu profesionalismul angajaților Consiliului Județean Argeș, buni-răi..eu vă spun că rezultatele sunt în favoarea lor. Domnule, Narcis Sofianu, e mai greu de explicat, dumneavoastră …dacă aveați bună-voința să veniți vineri seara, sâmbătă dimineața, că sunt oameni aici care va pot răspunde.. sau dacă ați fi citit cu mare aplecare proiectul de ordonață…„

Pe scurt, grupul PNL a votat pentru retragerea proiectului, dar, cum PSD are majoritate, acesta merge mai departe.

Câți consilieri județeni PNL lucrează la stat?

Cei mai vehemenți consilieri județeni care s-au opus conservării celor 55 de posturi la stat sunt chiar consilierii județeni PNL care lucreză ei, sau împreună cu familiile la stat. Dar, să vedem care sunt.

Bărbuceanu Mihail Dorin- pensionar

David Bogadan-Angelin- Administrația Bazinală Argeș-Vedea

Deaconescu Valentin-Ion – soția lucrează la două școli și la Administrația Bazinală Argeș-Vedea

Nae Eugen – Transelectrica/ Senatul României/ AJEPIS Argeș (fost șofer la PNL)

Iana Ion- Casa de Cultură Câmpulung

Ilie Ion – Senatul României

 

 

 

Exit mobile version