Prefectul Radu Perianu a dispus, în această dimineață, înființarea unei comisii mixte de control care va desfășura acțiuni de verificare în spitalele din Argeș! Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-au primit de la argeșeni nemulțumiți de serviciile oferite de unitățile medicale publice.

”Din comisie fac parte reprezentanții a șase instituții! Le-am cerut tuturor obiectivitate și toleranță zero. Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!

Verificările au început la Spitalul de Urgență Pitești! Am stat de vorbă cu oamenii care așteptau la Urgență. Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră și jumătate, o altă doamnă, de 3 ore, iar altii spuneau ca au așteptat altă dată si 5 ore.În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care așteptau mult după ora la care erau programați.
Toate deficiențele care vor fi depistate de către organele de control vor fi transmise Consiliului Județean Argeș, instituție care administrează unitatea medicală, pentru remediere!”, transmite prefectul județului Argeș un lucru știut de ani și ani de zile de toți cetețenii care au fost nevoiți să treacă la un moment dat pragul spitalelor nostre.