Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Pesediștii au instaurat Sharia cu femeile lor. Nu mai au voie nici...

Pesediștii au instaurat Sharia cu femeile lor. Nu mai au voie nici la like-uri pe facebook!

pub@stiridepitesti

Jale mare în rândul doamnelor din organizația de femei a PSD Argeș. Acestea nu mai pot mișca nimic pe facebook, fiind strict supravegheate și apostrofate de bărbații lor, bărbații din partid, geloși că acestea dau like-uri și altor politicieni din alte formațiuni. Printre cei care le-au atras atenția social-democratelor și au fost binecuvântați cu un like gingaș, se numără Mihai Coteț de la PNL și Ionuț Moșteanu de la USR. La polul opus, cel mai antipatizat este fostul lor coleg de partid, Sorin Apostoliceanu, înfierat cu mânie proletară de reprezentantele sexului frumos pesedist. Dar să vedem de la ce s-a stricat armonia domestică din sânul partidului.

Tatiana Preduț, președintele OFPSD Argeș, cea care le este îndrumător politic, spiritual, prietenă și confidentă, această alma mater a femeilor din organizație, a căzut în păcat tocmai cu o pereche de ochi albaștri deținută de mai tânărul USR-ist Ionuț Moșteanu, cel care l-a contracandidat pe Cristian Gentea la fostele alegeri locale pentru primăria Pitești. Inimă zburdalnică și mână alunecoasă, Tatianei i-a scăpat degetul pe butonul de like la postarea lui Ionuț. Jale și prăpăd printre bărbații partidului care degrabă au apostrofat-o pe tomnatica Magdalenă. Rușinată și fâstâcită, Tatiana își face autocritica în fața colegelor mai tinere, pe care le învață cu această ocazie, virtutea virtuală.

Intr-un mesaj trimis pe grupul intern de whatsapp, ”maica stareță” a stabilimentului  din Bulevardul Republicii le educă pe novicele pesediste și ca exemplu de așa nu se oferă chiar pe sine. Dar, femeie trecută prin viață, Tatiana încearcă să abată atenția de la adulterul său politic și le aruncă doamnelor o nadă otrăvită. Adică, nu este singura care a călcat greșit, ci și altele, dar nu cu motoristul de la USR, ci cu purtătorul de barbă de la PNL, Mihai Coteț.

Tatiana Preduț: ”Bună dimineața! Mi-a trimis domnul primar aceste capturi (a se vedea foto) și mi-a spus că este supărat pe organizația de femei și vrea marți să afle ce nemulțumiri avem și de ce se dau like la cel care îl jignește zilnic.

Imediat apar și mesajele de susținere din partea celor mai tinere.

”E omenește să greșim, mai ales dacă nu stăpânim bine tehnologia. Doamna Tatiana, doar cine nu vă cunoaște poate să creadă astfel de prostii. Mulțumim pentru tot ce faceți pentru OFPSD și PSD. Sunteți o doamnă minunată care aveți respectul nostru. Vă iubim și vă îmbrățișăm cu drag!”

 ”Eu, una, stiu…eu fac asta din grabă, neatenție…la cât sunt de perpelită, agitată de felul meu. Tatiana nu i-ar fi dat like acelui individ, sunt convinsă.

”Respect și admirație pentru tot ce înseamnă Dna Tatiana Preduț! Un femeie PSD puternică.”, îi scrie cineva speriată să nu încurce sexele și să se aleagă cu un scandal cu iz sexual, așa a ales o exprimare nonbinară.

Impulsionată de compătimirea care i se arăta, Tatiana plusează și-l ia la tavălit, în scris,  pe Sorin Apostoliceanu: ”Vă rog să fiți atente, deși mesajele sunt emoționale și par benefice, ele sunt toxice. Adversarii noștri politici au baza de date de la Apostoliceanu și văd că sunt susținuți de membrii PSD.”

Acum, sincer, cine n-a calcat strâmb măcar o dată în viață?  Și bărbații ăștia de la PSD Argeș prea s-au transformat în instanță morală, să arunce primul cu trandafirul cel făr de păcat. Vorba cântecului: ”Lasați femeile să facă ce vor!” Acum vin alegerile și nu știți de unde mai răsar niște voturi dobândite prin farmec și dibăcie de rozele din curtea dumneavoastră!

 

Exit mobile version