Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

pub@stiridepitesti

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna martie, prima campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 28 martie, ora 14:00, până vineri, 29 martie, ora 13:00.
Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:
-Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21;
-Frații Golești, Bl. S6-S7;
-Trivale, Complex II, P.T. 608;
-Trivale, str. Frasinului, Bl. P4-86 (biserică);
-Expo Parc, bl. 8-9 (P.T.);
-Craiovei -Negoiu.
Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.
Ce deșeuri nu se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.
Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 28 martie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 01-05 aprilie.
Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.
Exit mobile version