Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Oprirea furnizării apei potabile în comuna Albota, în zilele de 27 şi...

Oprirea furnizării apei potabile în comuna Albota, în zilele de 27 şi 28 martie 2024

pub@stiridepitesti

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în zilele de 27 şi 28 martie 2024, între orele 9 – 18, lucrări de spălare şi igienizare a rezervoarelor de înmagazinare a apei din satele Frăteşti şi Cerbu, comuna Albota, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din comuna Albota, după cum urmează:

  • în data de 27.03.2024, utilizatorii din satul Frăteşti şi strada Dealul Ursului
  • în data de 28.03.2024, utilizatorii din satul Cerbu şi străzile Toneşti, Linia Mare, Linia Mică, Principală (DN65), Cerbu Deal.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Exit mobile version